Rammstein u Beograd dovozi 77 šlepera opreme, samo za montažu bine potrebno 6 dana

0
805
Rammstein Photo �: Jens Koch
Oglasi

Rammstein, jedan od najupečatljivijih i najznačajnijih bendova u svetu rok muzike stiže u Beograd – u okviru svoje gotovo rasprodate Evropske stadionske turneje 2024, a koncerti su zakazani u dva uzastopna dana, 24. i 25. maja.

I dok fanovi širom regiona željno iščekuju Rammstein da zapale Ušće, detalji u vezi sa koncertom dodatno pojačavaju uzbuđenje.

Rammstein nije običan bend… ovih 5 stvari će beogradske koncerte nemačkih velikana učiniti posebnim

Legendarni nemački bend, poznat po svojim epskim performansima i ekscentričnom stilu oduševiće domaće fanove po treći put, obećavajući najveći spektakl koji je srpska prestonica ikada videla.

Uzimajući u obzir brojne impresivne činjenice o produkciji, nije iznenađujuće što je dolazak čuvenog benda postao događaj koji se ne sme propustiti. Za potrebe dva koncerta Rammstein-a, u Beograd se dovozi neverovatnih 77 šlepera opreme, a na Ušću gotovo da se pravi mini-grad!

Rammstein_oba_datuma-SRP

Koncertni prostor zauzimaće oko 240 hiljada kvadratnih metara, a na realizaciji koncerata biće uključeno oko 1.500 ljudi. Izgradnja infrastrukture počeće mesec dana pred zakazane nastupe, a da se radi o događajima kakav region nije video govori i podatak da će samo za izradu bine biti potrebno 6 dana – tri dana biće neophodno je da se montira čelična konstrukcija bine, dok će isto toliko vremena biti potrebno da se obezbedi adekvatan zvuk i svetlo.

Rammstein poslao posebnu prazničnu video poruku fanovima…

Dodatno, poznato je da Rammstein ima impresivne scenske nastupe i neverovatne pirotehničke efekte, pa se očekuje da i u srpskoj prestonici bend po nastupu potroši oko 265 galona specijalnog benzina (više od 1.200 litara), što je samo deo onoga što ovaj spektakl čini nezaboravnim.

Kako se Rammstein osvetio MTV-u zbog cenzure? Prosto, kindnapovali su direktora, vezali ga za stolicu, postavili bombu…

Da podsetimo, koncerti u Beogradu jedinstvena su prilika za sve fanove Rammsteina u regionu, jer će domaća prestonica biti jedini grad u ovom delu Evrope koji će imati čast da ugosti ovu legendarnu grupu – Beograd se našao na listi od ukupno 16 gradova koji će biti deo ove spektakularne evropske Stadion turneje, a nama najbliži gradovi koji su obuhvaćeni ovom turnejom su Atina i Klagenfurt. Ulaznice za drugi šou su i dalje dostupne putem tiketing platforme efinity i putem aplikacije eFinity.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime