Mlade snage Beograda… Logička greška i Phony Job 12. aprila u Elektropioniru

0
230
Logička greška (Beer Fest)/ Photo: AleX
Oglasi

Dva mlada beogradska benda – Phony Job i Logička greška, svirače 12. aprila u Elektropioniru.

Logička greška je bend iz Beograda, nastao krajem 2017. godine. Čine ga Matija Savković kao vokal i ritam gitara, Aleksa Spiridonovski za bubnjevima, Ana Perišić solo gitara i Marko Tomić na basu.

Tematika u pesmama je raznolika. Pesme najčešće govore o ljubavi, socio-političkoj situaciji, svakodnevnim problemima ali i o nekim izmišljenim ludostima poput dečijeg rođendana u svemiru.U čestvovali su u finalu Petog Bunt rock festivala koji je došao u pravom trenutku i dao vetar u leđa, kao i priliku da sviraju na Beogradskom Beer festu. Prvi EP pod nazivom “Ovo je slika na njoj je naslikana planina sa vrhom oblika vašeg kolena” objavili su 2020. godine, a prvi album pod nazivom “Čekam autobus koji nikad neće doći” izašao je u junu 2022.

Nakon albuma svirali su nekoliko puta samostalno u Beogradu kao i na vise manje zauvijek festivlu u Dragstoru, ali i prvi put van Beograda u Velikom gradištu, Kragujevcu i Jagodini. Intenzivno rade i na drugom albumu ali pre toga se raduju svirkama po državi i regionu. Najviše vole fuzije šarenih rifova, pomahnitalih ritmova i pijane poezije. Svako od članova “donosi na sto” komad svog ludila, a rezultat je gozba puna buke, znoja i smeha. Ukoliko poželite da vas opiju psihodelične vizije, da skočite u šutku i zaljubite se – Logička greška ima sve to u svojim žicama i palicama.

Phony Job je idejni projekat Petra Bogojevića nastao početkom 2023. iz potrebe da se njegove muzičke skice konačno oblikuju i predstave. Debi-izdanje “Tommy”, potpisano za Kontra Rights izdavačku kuću, je izašlo na leto 2023. Muzika je inspirisana zvukom 60-tih, ali i modernim zvukom bendova poput Allah Las, Mystic Braves i The Dandy Warhols.

U toku je rad na novim izdanjima, snimanju spota i izradi albuma u Down There Studiju uz podršku Uroša Milkića. Nastup u Elektropioniru predstavlja prvi nastup benda koji će izvesti izdate kao i nekoliko novih pesama. Bend čine Emilija Đonin (vokal, organ), Mina Beljić (bubnjevi), Marko Obradović (gitara), Ivan Avramelović (bas) i Petar Bogojević (vokal, gitara).

Ulaz je u 21 čas, a cena ulaznice 500 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime