Rage Against The Machine objavili album bootlega i demo snimaka iz devedesetih “Live & Rare”

0
303
Oglasi
Rage Against The Machine/Photo: press promo
Rage Against The Machine/Photo: press promo

Rage Against The Machine objavio je album “Live & Rare” koji sadrži službene bootleg snimke i demo snimke iz perioda od 1991. do 1997. Njihovo izdanje je prvi put objavljeno davne 1998. samo u Japanu, ali sada je prvi put globalno dostupno putem streaming servisa.

NOVI INCIDENT NA KONCERTU RATM: FAN ULETEO NA BINU I OBORIO TOMA MORELA

Naziv “Live & Rare” već puno otkriva o izdanju. Na njemu će se naći 15 pesama, a većina izvedbi snimljeno je tokom koncerata širom sveta. Izvedbe “Bullet In The Head” i “Settle For Nothing” snimane su 1993. godine na koncertu u Amsterdamu, dok su “„Zapata’s Blood”, “Without A Face” snimljene u drugim holandskim gradovima. Obrada “Black Steel In Hour Of Chaos” grupe Public Enemy takođe se nalazi na albumu, a posebnost je da se na tom nastupu bendu pridružio frontmen Public Enemy, Čak D.

Ostale pesme su demo snimci ili izvedbe s kanadskih i američkih koncerata. Pesme s “Live & Rare” uključene su u turneju benda s kojom dolaze i u Zagreb.

Zagrebački koncert održaće se 17. septembra, a prema nekim informacijama, na njega će doći ljudi iz više od 55 zemalja. Predgrupa će biti hip hop duo Run The Jewels.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime