Psi laju Šapat nosi… Crnogorski sastav Parampaščad u Alternativnom centru Šapat

0
383
Oglasi
Parampaščad/ Photo: Promo (Alternativni centar Šapat)
Parampaščad/ Photo: Promo (Alternativni centar Šapat)

Kada bend ima viziju i jaku želju za uspehom onda ni prelazak puta od 500+ kilometara ne predstavlja problem.

Tako je crnogorski sastav Parampaščad pre mesec dana bio gost Alternativnog centra Šapat u Novom Sadu gde su na “lajv sešnu” odsvirali neke od svojih najprepoznatljivijih pesama.

– Velika nam je čast da smo prvi bend koji se iz Crne Gore zaputio u Novi Sad da bi bio dio na listi bendova koji su svirali u Alternativnom centru Šapat. Ovakvi projekti i ovakvi prostori su nasušna potreba svakog benda, kako onog afirmisanog, tako i ovih manje afirmisanih. Sigurni smo da će Šapat j bliskoj budućnosti biti prepoznatljiv brend i jako nam je drago što ćemo moći da kažemo da smo bili na početku te sjajne priče –kazao je Ivan Ivanović, jedan od članova benda Parampaščad.

Parampaščad/ Photo: Promo (Alternativni centar Šapat)
Parampaščad/ Photo: Promo (Alternativni centar Šapat)

Gledajući sešn koji su ovi momci snimili u Šapatu, već u prvim taktovima se gube sve silom nametnute razlike između “nas” i “njih” i ostaje samo – muzika.

Ostaju upečatljivi zvukovi i tekstovi obojeni crvenim svetlima studija i energija koja se rečima teško može opisati.

– Alternativni centar Šapat je i zamišljen kao centar okupljanja alternativne muzičke scene iz celog regiona. Za nas ne postoje granice, ne postoje podele i vrata našeg studija će uvek biti otvorena za sve bendove iz regiona koji dele iste stavove kao i mi – poručuju iz Šapata i dodaju:
– Bilo nam je zadovoljstvo da ugostimo Parampaščad i uživali smo u svakom momentu snimanja. Prezadovoljni smo krajnjim ishodom kao i činjenicom da smo stekli neka nova prijateljstva. Smatramo da je bend Parampaščad dragulj crnogorske rok scene i ubeđeni smo da će se njihova muzika slušati još puno godina.

Sada su već tradicionalno, pored sešna, snimljeni i segmenti “Tvoj zvuk” i “Tvoj stih” u kojima su članovi benda preslušavali pesme sa domaće scene i davali svoj komentar, završavali (nezavršene) stihove i, sudeći po snimcima, dobro se zabavili.

Sve ove segmente, sešn odpet5 pesama i intervju sa članovima benda možete pogledati na YouTube kanalu Alternativni centar Šapat.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime