“Čovjek želi da je ptica”… Stigao novi video singl grupe Zoster

0
546
Oglasi
Zoster/ Photo: Promo
Zoster/ Photo: Promo

Grupa Zoster objavila je novi video singl pod nazivom “Čovjek želi da je ptica”, treći sa njihovog predstojećeg albuma “Najgori”.

KUDA IDU SVI TI LJUDI… ZOSTER OBJAVIO PRVI SINGL S PREDSTOJEĆEG ALBUMA

Muziku i tekst potpisuje frontmen grupe Mario Knezović, a aranžman grupa Zoster. Gostujući muzičari na pesmi su Đani Pervan na bubnjevima i gudački kvartet u sastavu: Arvida Kullolli, Anamarija Marić, Ajdin Mulabdić i Lidija Paulin.

Spot za pesmu radili su Nikola Galić i Toni Kvesić, a glumci su Medina Pašić i Mario Knezović.

Zoster (Beer Fest)/ Photo: AleX
Zoster (Beer Fest)/ Photo: AleX

– Prvi singl “Kuda idu svi ti ljudi” jedna je vrsta premise, u drugom spotu i pjesmi, “Treba mi keš”, otkrivamo našeg protagonistu “Najgoreg” u prvom licu, a ovaj treći singl je priča isto o našem “Najgorem”, ali o njemu pričamo u trećem licu. S time smo publici otkrili početak i kraj novog albuma, a s njegovim izlaskom dobit ćete cijelu sliku – navodi frontmen benda, Mario Knezović.

“TREBA MI KEŠ”, KAŽE ZOSTER U VIDEO SINGLU KOJIM NAJAVLJUJE NOVI ALBUM

Album “Najgori” imaće 10 pesama koje su koncepcijski povezane. Singlom “Čovjek želi da je ptica” Zoster otkriva kraj svoga protagoniste i slaže mozaik albuma koji bi trebalo da bude objavljen krajem 2022. godine.

Zoster je 2020. godine potpisao ekskluzivni ugovor s Croatia Recordsom za objavljivanje albuma “Najgori“ koji je sniman u Muzičkom centaru Pavarotti u Mostaru i u studiju Baraka u Mostaru.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime