Pristalice Donalda Trampa najavile “sveti rat” protiv Tejlor Svift… Rolling Stone dobio poruku iz njegovog štaba

0
138
Donald Tramp Teklor Svift/Photo: screenshot/universal
Oglasi

Brojne pristalice Donalda Trampa obećali su da će pokrenuti svojevrsni “sveti rat” protiv Tejlor Svift i smanjiti njen uticaj na predstojećim izborima za predsednika Sjedinjenih Američkih Država, znajući da podržava Džoa Bajdena.

Bivši predsednik SAD Donald Tramp ovih dana pokušao je da ublaži vest koja je odjeknula američkim medijima, a koja govori o tome kako je Tejlor Svift odlučila da podrži Džoa Bajdena nakon što je lično zatražio njenu podršku, svestan da bi mogla da utiče na predsedničke izbore u SAD 2024. godine.

Uticaj Tejlor Svift na američke predsedničke izbore…

Svift je prethodno podržala Bajdena 2020. godine putem video poruke na svom Instagram profilu pred prethodne predsedničke izbore. Prošle godine uspela je da motiviše ogroman broj mladih Amerikanaca da se registruju za glasanje putem zvanične web stranice Vote.org, i podstakla ih da se obavezno registruju kako bi mogli da glasaju.

Znajući za njen veliki uticaj na mlade glasače, Tramp je izjavio da mu nije važno ako ga Svift ne podrži jer je on popularniji od nje. Ovu izjavu je dao istovremeno s informacijom da njegove pristalice kreću u “sveti rat” protiv pevačice kako bi što više umanjili njen uticaj na mlade glasače pred predstojeće predsedničke izbore.

Tramp ponovo bez dozvole koristi tuđe pesme za svoju predsedničku kampanju, na red stigli The Smiths

U e-mailu poslatom Rolling Stoneu, viši savetnik Trampove kampanje Džejson Miler napisao je: “Možda Džo Bajden računa na Tejlor Svift da ga spasi, ali birači vide neverovatne podatke o visokoj inflaciji i tvrde da nikada nije bilo tako loše”.

Zašto se sad već kultna policijska fotografija Donalda Trampa već našla na majicama benda Green Day

Još u oktobru prošle godine, guverner Kalifornije Gavin Njusom izjavio je da veruje da će Tejlor Svift imati snažan i veliki uticaj na američke predsedničke izbore 2024. godine. Kada je upitan u jednom intervjuu koliko slavne ličnosti mogu da utiči na predsedničku kampanju 2024. godine, odmah se fokusirao na Svift i njen uticaj na mlade glasače, nazivajući je osobom koja stoji visoko i samostalno, naglašavajući:

– Ono što je postigla u motivisanju mladih ljudi oko registracije za glasanje na izborima je veoma velika stvar!

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime