Uticaj Tejlor Svift na američke predsedničke izbore…

0
289
Tejlor Svift press promo
Oglasi

Guverner Kalifornije Gavin Njuson rekao je kako veruje da će Tejlor Svift imati vrlo snažan uticaj na američke predsedničke izbore 2024. godine.

Demokratski guverner Kalifornije, odgovarajući na pitanje novinara koje bi slavne osobe mogle da utiču na predsedničke izbore 2024. godine, odmah je spomenuo Tejlor Svift i naglasio da je njen uticaj izuzetno veliki.

– Ono što je uspela da postigne u aktiviranju mladih ljudi oko svesnosti da je i njihov glas važan i da bi trebali da daju svoj glas na sledećim izborima, je stvarno vrlo moćno – rekao je.

E to je gazdarica… Tejlor Svift podelila 55 miliona dolara bonusa ekipi svoje turneje

Svift je već 19. septembra pozvala svoje obožavaoce da preduzmu potrebne poteze na predstojećim izborima u SAD, da se na vreme registruju, zbog čega je službena web stranica Vote.org vezana uz izbore zabeležila rekordan rast prijava. Bilo je dovoljno da Tejlor Svift na svom Instagramu napiše: “Srećna sam što sam nedavno videla toliko vas na svojim nastupima širom SAD. Čula sam kako podižete svoje glasove i znam koliko su moćni. Proverite jeste li spremni da ih upotrebite na našim izborima sledeće godine!”.

Tejlor Svift/screenshot xyouTube @TaylorSwift

Sledećeg dana, direktor komunikacija Vote.org, Nik Morov, otkrio je putem mreže X (Twitter) da je stranica Vote.org u proseku zabeležila 13.000 novih korisnika svakih 30 minuta posle njene objave na Instagramu.

FBI rešio da imitira Tejlor Svift, pa se pošteno izblamirao… (FBI’s version)

Svift je 2018. prekinula višegodišnju političku ćutnju kako bi podržala dva demokratska kandidata na međuizborima u SAD i pozvala svoje obožavaoce da se registruju i glasaju. Taj potez je povukla pošto se suočila s kritikama što nije otvoreno istupila protiv Donalda Trumpa uoči američkih izbora 2016. godine. 2020. godine je podelila video poruku u kojoj je podržala Džoa Bajdena i Kamalu Harris uoči predsedničkih izbora.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime