dreDDup posle 4 godine ponovo u Beogradu, 6. oktobra u Jugošpedu…

0
235
dreDDup/Photo> Bojana Jarosenko
Oglasi

Crime:Scene Records i Jugošped sa ponosom predstavljaju koncert novosadskih indastrijal rokera – dreDDup.

Ovog petka dreDDup nastupaju u Beogradskom klubu Jugošped.

Bend se posle 4 godine vraća u Beograd i dreDDup će vam ovom prilikom odsvirati celovečernji koncert. U planu je jedan presek pesama njihove, sada već 26 godina duge karijere. Pripremaju audio-vizuelni doživljaj za sve fanove mračnog i industrial rok zvuka. Start koncerta je u 22h.

dreDDup predstavio spot za pesmu “Plastica 2023”

dreDDup je massacre industrial bend iz Novog Sada. Aktivni su od 1997. i jedni su od pionira ovog zvuka u Srbiji. Iako ne vole žanrovske etikete, svoj zvuk nazivaju mešavinom industrial rok i demonik elektronik big beat muzike.

dreDDup iza sebe ima 10 studijskih albuma koji su izdavani kako u Srbiji, tako i u inostranstvu (USA, Japan, Francuska, Engleska, Poljska…). Tokom godina radili su na projektima vezanim za film i pozorište a njihovi solo nastupi takođe imaju multimedijalnu strukturu.

dreDDup – 6 okt JUGOSPED

Jedan su od malobrojnih domaćih bendova koji iza sebe ima nekoliko evropskih turneja i sarađivao je sa velikim imenima industrial rock scene. Delili su binu sa velikanima scene poput: The Prodigy, Laibach, Marilyn Manson, Skrillex, Toy Dolls, Deathstars, Soulfly, DAF…

Bend je tokom godina nastupao na svim većim festivalima po zemlji i regionu. Njihovi nastupi su okarakterisani kao energični, opasni i ispunjeni elementima teatra. Trenutno rade na svom novom albumu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime