“Povampirila” se Lejdi Gaga i napisala dugačko pismo fanovima…

0
186
Lejdi Gaga/Photo: screenshot YouTube
Oglasi

Lejdi Gaga (37) se posle duge pauze obratila fanovima i javnosti, a njena objava još je emotivnija ako se u obzir uzme činjenica da se borila sa depresijom i opasnom bolesti.

Lejdi Gaga pričala o Putinu, pa uvredila sve Ruse: Bili su i ostali glupi…

U podužem obraćanju navela je da je pisala i producirala muziku za “poseban projekat”.

“Želela sam da podelim ličan trenutak sa vama danas. Znam da to u posljednje vreme ne radim i neki od vas zaista žude da podelim više svog umetničkog procesa. Svoju kreativnost od prošlog leta doživljavam na zaista poseban i privatan način – pisala sam i producirala muziku za poseban projekat, mesecima sam se pripremala razvijajući svoj lik za drugi deo filma “Džoker“, snimala sam “Džokera” mnogo meseci, vodila sam svoju firmu Haus Labs, bavila sam se filantropskim radom, a dodatno sam radila na montaži filma “The Chromatica Ball”. Mogu da kažem po prvi put posle mnogo godina da moja ljubav prema stvaranju umetnosti, muzike, mode i podrške zajednici nikada nije bila ispunjenija”, počela je Gaga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

“Možda ne delim onoliko sebe na mrežama kao u prošlosti, ali nadam se da znate da je ovo vreme za mene bilo izuzetno lekovito i punilo je moje srce, um, telo i kreativnost – da stvaram u sebi i da imam lični život koji je samo za mene. Sigurna sam da će se neki od vas možda osećati drugačije jer nisam uvek bila tako privatna (kladim se da će to nasmejati neke od vas) ali volim svoje fanove, svoja “mala čudovišta”, i to se nikada neće promeniti”, dodala je.

Born This Way… Lejdi Gaga objavila reizdanje svog kultnog albuma

“Ne mogu ni da počnem da opisujem oliko me naša globalna zajednica inspiriše svakog dana da donesem što više radosti u vaše živote. Evo fotografije mog rada na montaži filma “The Chromatica Ball” (to je kadar iz filma iza mene) – jedva čekam da to doživite. Hvala vam što ste voljni da rastete sa mnom kako bih mogla da se promenim i transformišem sa zajednicom koju toliko volim. Nadam se da volite sve stvari koje sam stvarala za vas i nadam se da vam je ovo mali podsetnik na moju duboku strast i posvećenost umetnosti”, poručila je.

Da podsetimo, Gaga se iz javnosti povukla kako bi se izječila od depresije i radila na svom mentalnom zdravlju, ali i novim projektima.

Lejdi Gaga otkrila: Silovao me moj muzički producent, pretio je da će spaliti sve moje snimke

Koncertni film Lejdi Gage za “The Chromatica Ball Tour” je na putu da ugleda svetlost dana, a Gaga je prošle godine održala 19 koncerata u okviru svoje turneje “The Chromatica Ball”.

Gaga nije krila da se borila sa depresijom i da je imala suicidne misli, a otkrila je i da pati od autoimune bolesti fibromialgija, koja izaziva nesvesticu i grčenje mišića.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime