Home»Muzika»Born This Way… Lejdi Gaga objavila reizdanje svog kultnog albuma

Born This Way… Lejdi Gaga objavila reizdanje svog kultnog albuma

5
Shares
Pinterest Google+
Lejdi, Gaga, Born This Way
Lejdi, Gaga, Born This Way

Lejdi Gaga zvanično je objavila najavljivano reizdanje albuma “Born This Way” na njegovu 10. godišnjicu, koje sadrži 14 originalnih pesama s njenog albuma iz 2011. sa šest novih obrada pesama koje su dostupne na streaming servisima.

Preoblikovane pesme izvode umetnici koji zastupaju i zagovaraju LGBTQIA zajednicu, uključujući pop legendu Kajli Minog, repera iz Nju Orleansa Big Fridija i Bena Plata.

LEJDI GAGA OTKRILA: SILOVAO ME MOJ MUZIČKI PRODUCENT, PRETIO JE DA ĆE SPALITI SVE MOJE SNIMKE

Šest obrada prerađuje Gagine klasične pop pesme u različite žanrove koji poštuju njen eklektični stil, od kantri balada do hip-hop/tehno hitova, barskih himni do laganih balada. Gaga se zahvalila izvođačima na albumu i svojim obožavaocima u objavi na Instagramu.


View this post on Instagram

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Od svog objavljivanja 23. maja 2011. godine, “Born This Way” hvaljen je kao proslava neobičnosti i prekretnica u Gaginoj karijeri. Bio je to pevačicin prvi No. 1 album, prodat u više od milion primeraka u prvoj sedmici, i bio je treći svetski najprodavaniji album 2011., prenose mediji.

Prošlog meseca pop zvezda se pojavila na ceremoniji u zapadnom Holivudu gde je primila ključ grada, a 23. maj proglašen je danom “Born This Way”.

Previous post

"Američki žigolo" postaje TV serija... U rimejku kultnog filma glavnog junaka igra zvezda "Walking Dead"

Next post

Pandemija mu "ubila" biznis... Bil Vajman posle 32 godine zauvek zatvorio svoj restoran "Sticky Fingers"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *