Parni Valjak s Igorom Drvenkarom objavio novi singl… pogledajte spot za “Bogati će pobjeći na Mars”

0
258
Arsenal fest - Parni valjak/Photo: Aleksandra Ignjatović Alex
Oglasi

Pošto su pesmom “Moja glava, moja pravila” potvrdili nastavak aktivnosti i pridruživanje Igora Drvenkara u ulozi pevača, a zatim održali i seriju koncerata širom regiona, Parni Valjak objavio je novu pesmu “Bogati će pobjeći na Mars”, uz prateći video spot.

– Živimo u vremenu u kojem kao društvo nismo imali nikad više, a istovremeno nikad nismo bili nezadovoljniji – reči su kojima članovi benda opisuju poruku pesme.

Parni valjak zvanično saopštio ko će zameniti Akija Rahimovskog… i objavio novu pesmu

Za pesmu ističu i kako će je uskoro uvrstiti i u koncertni repertoar:

– Jedva čekamo da počnemo da je sviramo uživo, jer je jedna malo žešća koncertna stvar. Obećali smo da ćemo raditi na novim pesmama, a nadamo se da ćemo uskoro imati spreman i ceo album.

Arsenal fest – Parni valjak/Photo: Aleksandra Ignjatović Alex

Autor pesme je Husein Hasanefendić Hus, autor stihova i muzike Parnog Valjka na kojima su odrastale generacije. Prateći video spot, koji potpisuje zagrebački fotograf i redatelj Dinko Čvorić – Doringo, zaslužan i za video spot singla “Moja glava, moja pravila”, s kojim je ovaj bend započeo novo poglavlje u kojem im se pridružio Igor Drvenkar.

Arsenal fest – Parni valjak/Photo: Aleksandra Ignjatović Alex

Potom je usledila serija koncerata, Parni Valjak u posljednja dva meseca nastupao je širom regiona. Posle izutetno posećenih koncerata u sklopu klupske prolećne turneje u Zadru, Rijeci, Ljubljani i Mariboru, energiju su preneli i na open-air nastupe na rasprodatom pulskom Kaštelum kao i na Arsenal Festu u Kragujevcu i City Groove festivalu u Podgorici.

HL/Izvor: muzika.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime