Parni valjak zvanično saopštio ko će zameniti Akija Rahimovskog… i objavio novu pesmu

0
182
Parni valjak (Štark Arena)/ Photo: AleX
Oglasi

Iako se dugo šuškalo o tome ko bi mogao da bude novi frontmen benda, Parni valjak je i zvanično objavio informaciju o muzičaru koji će zameniti legendarnog Akija Rahimovskog.

Kad pre prođe godina… Sećate li se prve pesme koju je Aki Rahimovsi otpevao za Parni Valjak?

“Moja glava, moja pravila feat. Igor Drvenkar, četvrtak, 23.3. u 12:00. Premijera naše nove pesme na radio stanicama širom regije i videospota na našem Jutjub kanalu”, objavili su na svojim zvaničnim stranicama i tako potvrdili da će odsad nastupati s pevačem Igorom Drvenkarom.

Moja glava, moja pravila

Prelomili smo svoje dileme i nastavljamo dalje, jer bez sviranja nemamo svrhu. “Moja glava, moja pravila” naša je nova pjesma, nastala prije nekoliko mjeseci, tražila je svoj glas i u kadru se pojavio Igor Drvenkar.

Aki će duhom uvijek biti prisutan u nama, a u Igoru smo prepoznali izvrsnog čovjeka s kojim krećemo u novu avanturu. Hvala vam na svoj podršci do sada, a i dalje. ❤️

Pjesma plovi regionalnim radijskim eterom, streaming servisima, a videospot je dostupan na našem YouTube kanalu: https://youtu.be/lVgmHPRFZkg

Posted by Parni Valjak on Thursday, 23 March 2023

Igor je pevao u raznim bendovima, a oprobao se i u nekoliko mjuzikala, među kojima su “Jesus Christ Superstar”, “Uskrsli” i “Ljepotica i Zvijer”. Zabavljao je Zagrepčane na dočeku 2022. godine. Da će Igor biti novi pevač benda šuškalo se i ranije, ali iz benda su glasine potvrdili tek sada.

HL/Izvor: index.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime