Paraf predstavio live spotove za pesme “Javna kupatila” i “Nestašni đački izleti”, uskoro stižu u BG i NS

0
293
Paraf by Nikola Petković
Oglasi

Krajem prošle godine objavljen novi album Parafa “DELTA Live 2022”, snimak je koncerta održanog 1. aprila u riječkom Exportdrvu, a predstavljen je dosad i sa dva spota, onima za pesme “Goli otok” i “Želim biti vojnik”.

Predstavljanje live materijala bend nastavlja spotovima još dva hita originalno objavljena 1981. na drugom albumu Parafa “Izleti” – “Javna kupatila” i “Nestašni đački izleti”.

Paraf DELTA live 2022 by Ivan Mišković

Instrumentalistička superiornost kao i ženski vokal (Valtera Kocijančiča zamenila je Vim Cola odnosno Pavica Čabrijan) ovim albumom su otkrili novo lice benda, a melodičnost i intuicija rezultirali su albumom koji je bio savršeno kompatibilan ondašnjim novotalasnim prvacima svetske scene.

Pozornica je bila i ostala prirodni habitat ovim muzičarima, a na jednu od zagrebačkih, onu kluba Boogaloo, osmočlani Paraf stiže u subotu 11. marta, gde će promovisati live izdanje.

Grupa Paraf objavila specijalno vinilno reizdanje kultnog novotalasnog albuma “Izleti” sa dve dodatne pesme

Proširena formacija Parafa objedinjuje obe originalne postave, i obogaćena je s još nekoliko pasioniranih muzičara pa sada stvara i nastupa u sastavu: Pave Čabrijan (vokal), Zdrave Čabrijan (bas, vokal), Raoul Varljen (klavijature), Valter Kocijančić (gitara, vokal), Deni Šesnić (gitara), Iva Močibob (vokal), Vava Simcich (gitara) i Alen Tibljaš (bubnjevi).

Parafov kultni debi album “A dan je tako lijepo počeo” ponovo na vinilu, uz četiri bonus pesme

Posle Zagreba, koncertne promocije “DELTA Live 2022” nastavljaju se 24.3. u Domu omladine Beograda, 7.4. u ljubljanskom Orto baru gde će im se pridružiti kultni riječki Grč i 9.5. u Novom Sadu, a reči Pave Čabrijan najbolja su pozivnica za uživanje s ekipom iskusnih i strastvenih muzičara:

– Iako je prošlo puno vremena, iako su kose sijede, volja, želja i energija su jake.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime