10 blokova i 50 godina daleko od početka… Kiss završava karijeru koncertima u Njujorku

0
352
kiss End of the Road tour, promo
Oglasi

Američki rok sastav Kiss najavio je da će na svojoj oproštajnoj turneji poslednje koncerte u karijeri održati 1. i 2. decembra u prestižnoj njujorškoj dvorani Madison Square Garden.

Bend koji predvode od početka gitarista Pol Steli i basista Džin Simons naveo je da je matični grad Njujork deo njihovog etosa i priče više od četiri decenije, da su osetili da je odgovarajuće da vrhunac njihove karijere bude na pozornici Madison Square Gardena.

Kiss se ozbiljno izblamirali na oproštajnom koncertu u Beču… Sve je bilo ok, rokanje, pirotehnika, krv i vatra, samo nisu znali u kojoj su zemlji

“Kiss je rođen u Njujorku. U 23. ulici. Pre pola veka. Biće povlastica i čast završiti sa turnejama u Madison Square Gardenu, deset blokova i 50 godina od kako smo počeli”, kaže se u saopštenju.

Kiss is Everywhere… Pogledajte Džina Simonsa u ludoj reklami za – kladionicu

Kiss su prepoznatljivi po osobnenim maskama i kostimima, kao i hitovima kao što su “I Was Made For Loving You”, “Forever” i “I Love It Loud”, a u saopštenju ističu da od oktobra počinju “apsolutno završni koncerti konačne turneje” The End of the Road Tour, na koju su krenuli još predpandemijske 2019. godine.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime