On uopšte nije fini čovek… Bil Marej na meti optužbi kolega zbog agresivnog i bahatog ponašanja

0
421
Oglasi
Bil Marej/Photo: YouTube printscreen

Otkako je portal Puck objavio da je nedavno Bil Marej platio 100.000 dolara “znatno mlađoj” ženskoj osobi na snimanju filma “Being Mortal” zbog neprimerenog ponašanja, usledile su nove optužbe ljudi koji su radili u prošlosti s njim.

ŠTA SI TO URADIO CRNI BIL MARI? PROTIV SLAVNOG GLUMCA PODNETA PRIJAVA ZBOG NEDOLIČNOG PONAŠANJA, SNIMANJE FILMA “BEING MORTAL”PREKINUTO

Što se tiče filma “Being Mortal”, njegovo je snimanje proletos prekinuto pošto je 72-godišnji Marej ljubio i neprimereno dodirivao jednu žensku osobu na snimanju filma. Ali, samo 24 sata posle teksta objavljenog na portalu Puck objavljena je biografska knjiga Đine Dejvis pod nazivom “Dying of Politeness” u kojoj slavna glumica iznosi optužbe na račun njegovog ponašanja toekom snimanja filma “Quick Change” iz 1990. godine.

NAJVEĆA HOLIVUDSKA LENTŠINA… BIL MAREJ PROPUSTIO NIZ SJAJNIH ULOGA JER GA JE – MRZELO DA SE JAVI NA TELEFON

Ona je u knjizi navela kako je prilikom njihovog prvog susreta pred početak snimanja filma Marej insistirao da joj masira leđa mašinom za masažu. Ona ga je nekoliko puta odbila da bi tokom snimanja filma Marej nekoliko puta urlao na nju pred 300 ljudi.

Ujedno, napisala je kako je imala neprojatnu scenu s Marejem kada su gostovali u tv emisiji Arsenio Hall Show jer je glumac, dok je ona govorila, pokušao da odveže traku na njenim leđima koja je pridržavala njenu haljinu.

OVO MI JE ŠKOLA… NE KAŽE GIBONNI, VEĆ BIL MARI O INCIDENTU NA SNIMANJU FILMA

Sada su nastavljene optužbe i to od strane glumca i komičara Roba Šnajdera koji je zajedno s Marejem glumio u komičarskom serijalu Saturday Night Live. Šnajder je rekao kako je Marej “apsolutno mrzeo” glumačku ekipu koja se vratila u emisiju kao gostujući glumci.

– Nije bio nimalo pristojan. Mrzeo nas je kada je bio voditelj emisije Saturday Night live. Žestoko nas je mrzeo – rekao je Šnajder gostujući na radio stanici SiriusXM u emisiji The Jim Norton & Sam Roberts Show.

BIL MAREJ PONOVIO ČUVENU ULOGU IZ “DANA MRMOTA” U NOVOJ REKLAMI ZA JEEP

Strastveno je mrzeo Krisa Farlija. Pobesneo je čim ga je video. Jednako tako, mrzeo je i Adama Sendlera – dodao je Šnajder koji nije znao da navedei razloge za Marejevo ponašanje.

Potom se oglasio i glumac Set Grin koji je nastupao u emisiji Saturday Night Live kada je imao devet godine. Dok je sedeo iza kamera čekajući na početak snimanja, Marej ga je napao tvrdeći da sedi na njegovoj stolici.

– To je bilo apsurdno. Radilo se o kauču a ja sam sedeo na njegovoj isivi. Na kauču je bilo mesta za nekoliko osoba. A on je samo rekao “To je moje mesto” – prepričao je Grin koji je odbio da se pomeri. – Zgrabio me za gležnjeve, podigao u vazuh i držao me iznad kante za smeće. Rekao je ‘smeće ide u smeće’. Vrištao sam, zamahnuo rukama i pogodio ga u testise. Ispustio me, pao sam u kantu za smeće. Bio sam prestravljen. Pobegao sam, sakrio se ispod stola u svojoj garderobi i plakao.

Carlijevi anđeli, promo

Ovo je samo nastavak optužbi protiv Bila Mareja koje su započete prošle godine kada je Lusi Liu ispričala kako je Marej vređao za vreme uvežbavanja scena na snimanju filma “Čarlijevi anđeli“. Ona je rekla da je ono što joj je tada Marej izgovorio bilo “neoprostivo i neprihvatljivo”. Iako je bila jedna od manje poznatih glumica na snimanju filma, odlučila je da javno progovori o tome. Reditelj filma takođe je rekao da je imao problema na snimanju filma s Marejem a slične tvrdnje u javnosti su izrekli glumci kao što su Ričard Drajfus, Laura Ziskin, Harold Ramis i Čevi Čejs.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime