Home»Film»Ovo mi je škola… ne kaže Gibonni, već Bil Mari o incidentu na snimanju filma

Ovo mi je škola… ne kaže Gibonni, već Bil Mari o incidentu na snimanju filma

5
Shares
Pinterest Google+
Bil Mari/Photo: YouTube screenshot
Bil Mari/Photo: YouTube screenshot

Pre 10 dana zaustavljeno je snimanje filma “Being Mortal” s Bilom Marijem u jednoj od glavnih uloga i to zato što se jedna ženska osoba, ne zna se koja, požalila na ponašanje slavnog komičara tokom snimanja filma. U subotu je Mari gostovao u programu televizije CNBC i po prvi puta progovorio o tom incidentu.

Prema njegovim rečima, na snimanju je došlo do “razlike u mišljenju” između njega i te žene, nakon čega je ona podnela žalbu pa je snimanje filma zaustavljeno.

– Uradio sam nešto za šta sam mislio da je smešno ali to nije bilo tako shvaćeno – rekao je bez objašnjavanja šta se to zapravo dogodilo. CNBC je objavio kako je Mari optimističan i da se nada nastavku snimanja filma pošto on i ta žena izglade odnose.

ŠTA SI TO URADIO CRNI BIL MARI? PROTIV SLAVNOG GLUMCA PODNETA PRIJAVA ZBOG NEDOLIČNOG PONAŠANJA, SNIMANJE FILMA “BEING MORTAL”PREKINUTO

– Mi sada razgovaramo i nastojimo da se pomirimo. Oboje smo profesionalci. Volimo rad onog drugog. Mislim da volimo jedno drugo i ako ne možemo da verujemo jedno drugom i da radimo zajedno onda nema smisla da nastavimo s radom i snimanjem filma. Ovo je za mene bila dobra škola – smatra Mari koji je rekao kako je, posle zaustavljanja snimanja, vreme provodio tako što je razmišljao o tome šta se, ustvari, dogodilo.

NAJVEĆA HOLIVUDSKA LENTŠINA… BIL MARI PROPUSTIO NIZ SJAJNIH ULOGA JER GA JE – MRZELO DA SE JAVI NA TELEFON

– Svet se promenio otkako sam bio klinac. Ono što sam mislio da je smešno dok sam bio klinac sada više nije smešno. Stvari su se promenile, vremena su se promenila, a meni je važno da to shvatim – zaključio je Mari koji je priznao da bi bio najsrećniji ako bi se on i spomenuta žena vratili poslu, verovali jedno drugome i proveli vreme radeći na onome na čemu su već proveli puno vremena razvijajući svoje veštine.

Što se tiče njegovog ponašanja i učenja na greškama rekao je da “tužni pas ne može da nauči ništa novo” ali “ne želim da budem taj tužni pas”.

HL/Izvor: nacional.hr

Previous post

Balkan džez u svom najboljem izdanju... Nenad Vasilić i Big Bend RTS oduševili publiku u Velikoj sali DOB-a

Next post

Gospodari  metala i - alkohola... Metallica predstavila svoj novi viski Rye the Lightning

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *