Home»Film»Bil Marej ponovio čuvenu ulogu iz “Dana mrmota” u novoj reklami za Jeep

Bil Marej ponovio čuvenu ulogu iz “Dana mrmota” u novoj reklami za Jeep

4
Shares
Pinterest Google+
Bil Marej/YouTube printscreen
Bil Marej/YouTube printscreen

Proizvođači automobila su, kao i svake godine, iskoristili veoma gledani SuperBowl da prikažu ekskluzivne reklame za svoje modele.

Finale američke NFL lige, poznatije kao SuperBowl, događaj je koji svake godine pred TV ekrane dovede rekordan broj ljudi. Ovako visoku gledanost mnoge kompanije žele da iskoriste kako bi privukle potencijalne kupce. Među njima su i proizvođači automobila koji specijalno za ovaj događaj pripremaju ekskluzivne reklame.

Ovogodišnji SuperBowl pao je na 2. februar – takozvani “Dan mrmota”, kada se u Goblers Nobu u američkoj saveznoj državi Pensilvaniji tradicionalno okupi ogroman broj ljudi koji iščekuju da mrmot Fil izađe iz svoje jazbine i prognozira da li će biti još zime ili stiže proleće.

Jeep je zato angažovao Bila Mareja, da u reklami za kamionet Gladiator reprizira ulogu TV reportera Fila Konorsa iz filmskog klasika “Dan mrmota” (1993.).

Mareju se pridružilo još nekoliko kolega koji su glumili u originalnom filmu, a replicirane su i legendarne scene iz ove komedije, uključujući i onu kada frustrirani Konors, koji je osuđen da mu se iznova ponavlja jedan te isti dan (Dan mrmota – 2. februar), kidnapuje lokalnu maskotu – mrmota Fila:

Previous post

Vreli huk na ledenom severu... Van Gogh na koncertima u Malmeu i Oslu zagrejao Skandinaviju

Next post

Slavljeničko "skankovanje" u Novom Sadu i Beogradu ... Samostalni referenti proslavljaju 24. rođendan koncertima u Domu B-612 i Elektropioniru

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.