OK Kamp na Tjentištu otvorio vrata, kampere večeras očekuje žurka dobrodošlice uz KoiKoi i Killo Killo bandu

0
246
OK kamp/Photo: Marko Ristič
Oglasi

Najvernija festivalska publika, OK kamperi, polako zauzimaju svoja mesta u festivalskom kampu i spremaju se za početak trodnevne OK avanture, na jednoj od najlepših festivalskih lokacija.

– Pored obavezne kamp opreme, očekujemo naše posetioce sa gomilom dobrog raspoloženja i pozitivne energije. Svi oni koji dođu danas biće u prilici da uživaju u nastupima bendova Killo Killo banda od 21:00 i KOIKOI od 22:45 na Sky Cola OK stageu u kampu – kažu organizatori OK Festa.

Deveti Nektar OK fest će i ove godine bogatim sadržajima, fenomenalnim programom i muzikom učiniti Nacionalni park Sutjeska epicentrom najboljeg provoda u regionu. Tokom tri festivalska dana smenjivaće se vrhunska imena regionalne i svetske muzičke scene.

Objavljen kompletan program i satnica OK Festa na Tjentištu

Prvi festivalski dan započinje na SARA OK summer stageu uz DJ program i uz sjajne bendove, a večernji sati na VISA Main stageu rezervisani su za odličan program i atmosferu za koju će se pobrinuti Kralj Čačka, Mile Kekin, Goran Bare & Majke, Dr Nele Karajlić.   

Drugog dana, program startuje kraj bazena uz Nika Karlija i Mladena Tomića, a na Sky Cola OK stageu za dobru zabavu pobrinuće se odlični bendovi, dok nas na VISA Main stageu te večeri očekuju Artan Lili, Konstrakta, Bombaj Štampa i Gibonni.

Photo: Promo

Za one koji drugi festivalski dan žele da započnu u nešto mirnijem ambijentu u chill zoni od 12h na programu je Joga by SARA. Od 14h u OK Book zoni održaće se promocije knjige Dr Neleta Karajlića –”Solunska 28 – II deo”.  

Treći dan festivala energiju se vraća na SARA OK summer stage, uz mali predah u OK Book zoni  gde se će se posetuioci družiti sa Igorom Marojevićem, na promociji njegovih izdanja. I trećeg festivalskog dana tačno u podne moći će da se uživa u zoni Joga by SARA.

OK Book zona, OK Fest/ Photo: Vedrsn Ševčuk

Na Sky Cola OK stageu uz fenomenalni završetak dnevnog programa za koji su zaduženi Detour, DLM, Smoke Mardeljano, a u samom finišu na VISA Main stageu uživaće se uz Zoster, Darka Rundeka & Ekipu, Sve Barabe i Brkove.

Filmske večeri na Tjentištu uz Dok’n’Ritam i Nektar OK Fest

Svako veče posetioce u okviru OK Cinema zone očekuju dokumentarni filmovi pod vedrim nebom u saradnji sa Dok’n’ritam Festom, a oni najizdržljiviji imaće priliku da dočekaju zoru u OK kampu na OK After partijima.   

Od danas festivalski paket OK kamp (boravak u festivalskom kampu i festivalska narukvica) dostupan je samo na recepciji OK kampa i u prodaji će biti tokom svih dana trajanja festivala, kao i ulaznice za Visa main stage.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime