Spejsi danas saslušan pred sudom u Londonu zbog seksualnih napada: Samo smo se dobro provodili…

0
228
Kevin Spejsi/Photo: screenshot
Oglasi

Čuveni američki glumac Kevin Spejsi, na svedočenju u sudu u Londonu, negirao je danas da je počinio bilo kakve seksualne napade i rekao porotnicima da je slomljen zbog optužbi.

Dvostruki dobitnik Oskara rekao je da ne može da veruje da mu je jedan od podnosilaca žalbe, koji tvrdi da ga je Spejsi napao u 12 navrata, zabio nož u leđa, preneo je Reuters.

On se izjasnio da nije kriv po svim tačkama optužnice.

Kevin Spejsi pred suđenje koje će mu odrediti sudbinu: Mediji su od mene napravili monstruma, vratiću se na velika vrata…

Spejsiju se sudi u sudu Southwork Crown zbog desetak optužbi za seksualne prestupe nad četvoricom muškaraca, koji su imali između 20 i 30 godina, od 2001. do 2013. godine. delikti su tada, navodno, počinjeni u Britaniji. Njih četvorica su naveli da ih je Spejsi agresivno pipkao, a u jednom slučaju da su imali oralne seksualne odnose dok su bili u nesvesti, dok ga je tužilaštvo nazvalo “seksualnim nasilnikom”.

Spejsi je negirao da je imao seksualni odnos bez pristanka ili da je bio agresivan.

Njegov advokat Patrik Gibs pitao ga je o vezi sa muškarcem, koji tvrdi da ga je glumac više puta napao tokom četvorogodišnjeg perioda početkom 2000-ih, na šta je Spejsi rekao:

– Veoma mi se dopao. Dobro smo se provodili. Mnogo smo se smejali.

On je kazao da se odnos sa podnosiocem žalbe razvio tokom vremena i postao donekle seksualan, ali je negirao da je to bilo bez saglasnosti. Takođe je rekao da nikada nisu imali seksualni odnos jer je on jasno stavio do znanja da nije želeo da ide dalje.

Kevin Spejsi na sudu: Nisam želeo da priznam da sam homoseksualac, jer mi je otac bio neonacista

Spejsi je rečima “to se nikada nije dogodilo”, negirao da je seksualno zlostavljao drugog muškarca, koji tvrdi da ga je glumac podvrgao tiradi seksualizovanih primedbi na dobrotvornom događaju u Londonu i da ga je okrenuo i bolno uhvatio njegovo međunožje kao “kobra”.

Negirao je i navode trećeg podnosioca žalbe, koji je rekao da je glumac imao oralni seks dok je on bio u nesvesti u Spejsijevom stanu u Londonu krajem 2000-ih. Spejsi se osvrnuo i na navode čoveka koji je naveo da ga je on drogirao pre navodnog napada, rekavši da su imali sporazumno lepo veče i da se možda on sada pokajao.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime