Natali Portman: Deco, bežite od Holivuda, tamo se dešavaju strašne stvari…

0
235
Natali Portman/Photo: movie promo
Oglasi

Natali Portman je za magazin Variety govorila o svom iskustvu kada je kao devojčica ušla u glumačke vode i poručila da deca ne bi trebalo da igraju u filmovima.

Glumica smatra da je samo sreća sačuvala od opasnosti kada je kao dete ušla u filmsku industriju i ističe da joj je puno pomoglo to što su joj roditelji bili vrlo zaštitnički nastrojeni.

“Operacija: Izgubljeni dečak”… dokumentarac koji stvarno treba videti

Na pitanje da li podstiče mlade ljude da se bave glumom i šoubiznisom, imala je izričit stav:

– Ne bih ohrabrivala mlade ljude da ulaze u ovo. Posebno ne kao deca. Osećam da je bila gotovo slučajnost što nisam bila povjeđena, a uz to sam imala divne roditelje koji su me štitili. Ne voliš to kad si dete, ali si zahvalan na tome kad odrasteš – rekla je glumica.

HOLIVUD ISPOD RADARA… Da li ste primetili ove skrivene poruke u bioskopskim blokbasterima?

– Čula sam previše loših priča da bih mislila da bilo koje dete treba da bude deo ovoga.

Mnoge nekadašnje dečje zvezde povukle su se iz glume nakon što su doživele ogromnu slavu pre nego što su postali punoletni. Jedan od primera je Džejk Lojd, koji je sa Portman glumio u filmu “Star Wars: The Phantom Menace”. Sada ima 34 godine i više se ne bavi glumom. Posle tog filma rekao je da mu se život pretvorio u “pravi pakao” jer je dnevno davao i po 60 intervjua.

Natali Portman još ima traume od “Leona”: Prvo pismo koje sam dobila od fana počinje sa “sanjao sam da te silujem…”

Bio je i meta maltretiranja u školi jer su deca bila, kako je rekao, zla prema njemu. To je ozbiljno uticalo na njegovo mentalno zdravlje. Nekoliko puta je hapšen, boravio je i u psihijatrijskoj ustanovi i dijagnostifikovana mu je šizofrenija. S obzirom na to da je Natali bila svedok tome, razumljivo je što smatra da deca ne bi trebalo da glume u filmovima.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime