Čuveni glumac Majkl Kejn objavio svoj prvi roman… Stigla je “Smrtonosna igra”

0
243
Majkl Kejn/Photo: screenshot
Oglasi

Čuveni britanski glumac Majkl Kejn objavio je svoj prvi roman “Smrtonosna igra” (Deadly Game), za londonsku izdavačku kuću Hodder And Stoughton.

Kejn je na svom X profilu napisao da je “oduševljen i ponosan” što se pojavilo trostruko izdanje njegovog trilera “Smrtonosne igre”, u tvrdom povezu, i kao digitalna i audio knjiga.

E to je ljubav na prvi pogled… Slavni glumac cepao je litru votke dnevno, a onda je video devojku u reklami, zaljubio se i krenuo po nju u Brazil

Izdavač je saopštio da je legendarni glumac i britanska ikona Kejn, napisao roman brzog ritma, koji privlači međunarodnom intrigom i napetim zapletom, a glavni junak je glavni inspektor Hari Tejlor, koji nema poštovanja za pravila i policijsku reputaciju, ali je “sjajan u hvatanju kriminalaca”.

“Sve njegove neobične sposobnosti biće potrebne usled vanredne situacije na njegovim vratima: metalna kutija sa radioaktivnim materijalom je pronađena na otpadu u istočnom Londonu, ali je pre dolaska policije oteta u nasilnom prepadu”, kaže se u saopštenju.

Nije paranoja ni teorija zavere… stvarno postoje ukleti filmovi i serije. Trejlere gledate na sopstvenu odgovornost

Kejn je osvojio Oskara za sporedne uloge u filmovima “Hana i njene sestre” (1986) i “Kućna pravila” (1999), glumio je u više od stotinu filmova, među kojima su “Uhvati Kartera”, “Italijanski posao”, “Čovek koji je hteo da bude kralj” i “Prljavi pokvareni prevaranti”, a 2000. godine je proglašen za viteza za svoje zasluge u kinematografiji.

Devedesetogodišnji glumac je prethodno napisao autobiografske knjige “What’s It All About”, “Blowing the Bloody Doors Off” i “The Elephant To Hollywood”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime