Kortni Lav: Kobejn bi bio oduševljen kako je pesma “Rape Me” iskorišćena u seriji “Succession”

0
338
Oglasi
Kortni Lav/Photo: YouTube printscreen
Kortni Lav/Photo: YouTube printscreen

Udovica pokojnog pevača grupe Nirvana Kurta Kobejna, Kortni Lav,  rekla je da misli da bi Kurt bio ponosan na način na koji je Nirvanina pesma ‘Rape Me’ korišćena u tv seriji “Succession” (Naslednici).

Kortni Lav: Kurt Kobejn bi možda preživeo da je neko drugi bio prvi na top listama… Edi Veder, na primer

Hvaljena i vrlo popularna tv serija “Succession” u produkciji HBO ubacila je kontroverznu pesmu grupe Nirvana iz 1993. godine, preuzetu s trećeg i poslednjeg studijskog albuma benda, “In Utero”. Pesma je iskorišćena u trećoj epizodi treće sezone.

Kortni Lav otkrila zašto je napustila glumu: Niko mi nije verovao… pokret #MeToo je za mene stigao prekasno

Fondacija koja se brine za pesme Kurta Kobejna i grupe Nirvana poznata je po tome što vrlo pažljivo bira gde se i kako koristi njihova muzika. Ovom prilikom, međutim, supruga pokojnog pevača i pevačica grupe Hole takođe je potpisala njegovu upotrebu i čak je rekla kako misli da bi je Kobejn odobrio.

“Nikad se nisam osećala tako dobro u vezi s odobravanjem korišćenja Kurtove pesme. Shvatili ste ovo. Predobro je. Sigurna sam da je ponosan”, napisala je Kortni Lav na Twitteru, podelivši isečak korišćenja pesme u seriji “Succession”.

Kortni Lav objavila fotku s Kobejnom i napisala: Moj život je od tada najmračnije s*anje koje možete da zamislite

Potom je dodala da bi jednog dana mogla čak i da otkrije o kome govori pesma i napisala: “Pitajte me jednom o kome je reč. Možda bih mogla čak da bam otkrijem”.

HBO je ovih dana i službeno potvrdio da će se snimati i četvrta sezona serije “Succession”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime