Home»Muzika»Kotni Lav: Kurt Kobejn bi možda preživeo da je neko drugi bio prvi na top listama… Edi Veder, na primer

Kotni Lav: Kurt Kobejn bi možda preživeo da je neko drugi bio prvi na top listama… Edi Veder, na primer

4
Shares
Pinterest Google+
Kortni Lav/Photo: YouTube printscreen
Kortni Lav/Photo: YouTube printscreen

U nedavnom intervjuu za Los Angeles Times, Kortni Lav- udovica Kurta Kobejina, sa kojim je bila u braku od 1992. do 1994. – rekla je da veruje da je “In Bloom” trebalo da bude prvi singl sa albuma “Nevermind”, a ne “Smells Like Teen Spirit” .

di Veder otkrio: Slava koju smo stekli posle albuma “Ten” zamalo nas je uništila…

Govoreći o najprodavanijem albumu svog supruga na 30. godišnjicu njegovog objavljivanjam rekla je da iznenadni uspon slave Nirvane ne bi bio tako intenzivan da je bend izabrao “In Bloom” za vodeći singl “Neverminda”.

Read&Roll: Knjige koje se čitaju – glasno… “Kobejn, legenda koja živi”, biografija finog momka s mračnom stranom

– Nisam baš ljubitelj ideje da je sve to “moglo biti” tako različito, rekla je, ali “In Bloom” je možda promenio stvari. Možda bi preživeo da je neko drugi bio prvi na top listama. Kao Edie Veder, na primer, neko ko je imao dobru infrastrukturu i ko je mogao da se izbor s tim.

HL/Izvor: pearljamonline.it

Previous post

Muzika i film žive u Drvengradu... "Kustendorf Koncert" Emira Kusturice i The No Smoking Orchestra od danas besplatno na Youtube platformi

Next post

Snimiš Pola Makartnija kako čeka bus na autobuskoj stanici, priđeš i proćaskaš s njim... U Liverpulu je i to (skoro) normalna stvar

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.