Konstrakta o zaradi influensera: To je uvredljivo za ljude koji rade od 9 do 5

0
1519
Arsenal fest 2. jul 2022 - Konstrakta/Photo: AleX
Oglasi

Od kada je pre gotovo dve godine “navukla” pola planete na jednostavnu koreografiju rukama i pevanje zaraznih stihova “Biti zdrava, biti-biti-biti-biti zdrava…”, Konstrakta je dobijala brojne ponude za sponzorstva.

Konstrakta: Nisam muzički obrazovana, imam 43, nisam neka pevačica… pitanje je samo koliko dugo će sve ovo da me zabavlja

U podcastu “Sto minuta Buke” ona je, međutim, otkrila da nije uvek bila zadovoljna tim ponudama.

– Nije mi OK. Nije mi OK. Naplatiću ja svoj lik i delo, u redu, ajde. Ali zašto bih za jednu objavu uzela 5.000 evra? Meni je to uvredljivo za ljude koji sede mesec dana od 9 do 17 sati i rade neki odgovoran posao. Ne želim da učestvujem u tome – rekla je Konstrakta.

Komentari na njenu izjavu na društvenoj mreži X mahom su pozitivni. “Poštena žena, kapa dole“; “U pravu je, ljudi će napraviti sve da bi na Instagramu predstavili svoje životiće vrednijim od tuđih”.

Neki su, ipak, mišljenja da treba da uzme novac ako joj ga nude, i da ne “pametuje previše”.

Konstrakta ode u glumice… Ana Đurić u slovenačkoj crnohumornoj drami “Iskupljenje”

Inače, Konstrakta je na Eurosongu zauzela peto mesto u finalu što je najbolji rezultat Srbije u prethodnih 10 godina. I ove godine učestvuje na srpskom izboru za pesmu Evrovizije, i to s pesmom “Novo, bolje”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime