Koncerti Rammsteina u Beogradu biće logističko čudo… 265 ljudi iza scene oživljava viziju nemačkih velikana

0
888
Rammstein - Zeit, cover/Photo: Bryan Adams
Oglasi

Rammstein, nemačka sila industrial metala, nije samo bend već i kulturni fenomen koji nastavlja da svojim nastupima, numerama i spotovima fascinira publiku širom sveta.

Fenomen Rammstein: Kad ideš tuđim stopama, ne ostavljaš tragove…

I dok se desetine hiljada fanova iz čitave Evrope, pa i šire, pripremaju da vide i čuju svoje idole na dugoočekivanim koncertima u Beogradu 24. i 25. maja na Ušću, podsečamo vas na neke impresivne činjenice koje se vezuju za popularne Nemce.

Majstori pirotehnike: Poznati po svojim eksplozivnim nastupima, Rammstein podiže pirotehniku na drugi nivo. U prilog tome govori podatak da svaki nastup na aktuelnoj Evropskoj stadion turneji 2024 uključuje gotovo 600 pirotehničkih efekata – od visokih plamenova koji dosežu visinu i do 20 metara i sa gomilom rekvizita iz kojih se ispaljuju vatre i varnice, njihova scena zaista je spektakularna fuzija vatre i metala.

Rammstein “zemljotres”: Beograd se sprema za “gospodare buke”, na bini dugoj 60 metara pojačala od neverovatnih 2 miliona vati…

Logističko čudo: Iza scene, turneja Rammstein- je logističko čudo. Potrebna je posvećena ekipa od preko 265 profesionalaca da bi se njihova vizija oživela, od tehničara za osvetljenje do ton majstora i ekipe koja je zadužena za binu i pirotehniku. Sa stejdžom koji se prostire na 60 metara u širinu, 30 metara u dubinu i ide 36 metara u vis, montaža i transport njihove opreme širom kontinenta nije mala stvar. Još ako imate u vidu da će kompletna oprema stići u 77 šlepera, te da na koncertima u Beogradu biti angažovano oko 1.500 lokalnih profesionalaca, stičete pravu sliku o grandioznim razmerama njihovog nastupa.

Otkriveno ko će biti predgrupa bendu Rammstein na Ušću 24. i 25. maja

Kulturna fuzija: Muzika Rammstein-a je fuzija udarnog industrial metal-a, upečatljive vizuelne estetike i hrabre, provokativne simbolike sa jedne i provokativnih tekstova sa druge strane, a zanimljivo je da bend inspiraciju crpi iz širokog spektra kulturnih uticaja. Od nemačkog folklora do književnih klasika i istorijskih događaja, njihove pesme su složene, sa značenjem i simbolikom koja poziva na tumačenje i istraživanje.

Svi oni koji to još nisu učinili svoju ulaznicu za predstojeći spektakl mogu da kupe putem eFinity tiketing servisa.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime