Otkriveno ko će biti predgrupa bendu Rammstein na Ušću 24. i 25. maja

0
1604
ABÉLARD/Photo: LYNE; Abelard Promo
Oglasi

Region se uveliko priprema za spektakularne nastupe poznatih Nemaca na Ušću 24. i 25. maja, a danas je objavljeno i ko će im se pridružiti na njihovoj evropskoj Stadion turneji.

Reč je o francuskom duu ABÉLARD, koji je već imao priliku da se pokaže širom sveta kao predgrupa Rammsteinu na njihovim turnejama 2022. i 2023. godine.

Rammstein u Beograd dovozi 77 šlepera opreme, samo za montažu bine potrebno 6 dana

Mnogi Rammstein fanovi u svoju dragocenu muzičku kolekciju uvrstili su i album “Rammstein on Piano” upravo ovog dvojca, koji je širom sveta doživeo veliki uspeh.

ABÉLARD čine međunarodno priznate koncertne pijanistkinje, Héloïse Hervouët i Yolande Kouznetsov.

Diplomirale su na Nacionalnom konzervatorijumu za muziku i ples u Lionu, gde su svoj talenat i umeće istančale do perfekcije. Danas se ističu kao klasični muzičari koji energično grade svoje eklektične karijere – njihova privlačna muzička estetika i globalni uspeh proširuju tražnju za njima na svim meridijanima.

Rammstein nije običan bend… ovih 5 stvari će beogradske koncerte nemačkih velikana učiniti posebnim

Nema dileme da su predstojeći koncerti Rammstein-a za mnoge muzički događaj decenije i once-in-lifetime prilika da čuju svoj omiljeni bend uživo, a ulaznice se i dalje mogu nabaviti putem sajta efinity.rs.

Rammstein_oba_datuma-SRP

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime