Konačno stigao album “Liam Gallagher & John Squire”… i doneo odličan rokenrol

0
143
Liam Gallagher & John Squire, photo by Tom Oldham
Oglasi

Kada su počele da kruže glasine o mogućoj saradnji između Liama Galagera i Džona Skvajera, pitanje koje se samo nametalo bilo kako će te pesme zvučati. Nakon objavljenog prvog singla “Just Another Rainbow” a zatim i pesme “Mars To Liverpool”, jednostavan odgovor se prosto nametnuo – zvuče tačno onako kako ste želeli.

Velika očekivanja su još više opravdana nakon što je izašao debitantski album nazvan njihovim imenima “Liam Gallagher & John Squire”.

“Just Another Rainbow”… Objavljena zajednična pesma Liama Galagera i Džona Skvajera

Zapanjujuća neo glam-rock pesma “Raise Your Hands”, koja otvara izdanje, kao da govori o namerama autora da u nastavku priredi odličnu rokenrol zabavu. Muzika i produkcija inspirisani su najlepšim albuma artista kao što su The Faces, Sex Pistols, Roxy Music i Džimi Hendriks.

Gallagher Squire (Cover Art

Nasuprot zvuku s kraja šezdesetih i početka sedamdesetih Liam i Džon se pojedinim pesmama odužili svojim saborcima iz devedesetih a pre svega, očekivano, sastavu The Stone Roses. Takođe, Liamov glas ima neizbežan “Oasis šmek” koji je zapanjujući recimo u numeri “One Day at a Time”. Pesma “Mars To Liverpool” potvrđuje utisak da je duo uložio svu autorsku, sviračku i interpretatorsku strast u album koji će definitvno obeležiti ovu godinu.

“Liam Gallagher John Squire” je od 1. marta dostupan na svim striming servisima.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime