Koji je to genijalan um smislio? Film o tragediji podmornice “Titan” snima se pod radnim naslovom “Spaseni”…

0
324
OceanGate Titan, screenshot
Oglasi

Iako su svi očekivali da proslavljeni reditelj Džejms Kameron, režiser filma “Titanik”, snimi i film o katastrofi podmornice “Titan”, to se ipak neće desiti.  To je, pre nekoliko meseci demantovao i sam reditelj.

Ova katastrofa, u kojoj su poginuli svi putnici podmornice, dobiće ipak svoju filmsku verziju, ali će film producirati Brajan Dobins.

Nisam i neću… nikada… Džejms Kameron demantovao da će snimati film o podmornici Titan

Nesreća u kojoj je poginulo svih pet muškaraca u podmornici, nakon što je plovilo izgubilo kontakt sa kontrolorima na kopnu i implodiralo, postala je međunarodna vest u junu. Kako prenose svetski mediji, film će pokriti “periode pre, tokom i posle petodnevne potrage za podmornicom“.

– Važna je samo istina. I svet ima pravo da zna istinu, uvek, a ne mamac koji nam trpaju u grlo oni koji traže svojih pet minuta slave – izjavio je koscenarista Džonatan Кizi, pišu strani mediji. On je dodao da je život mnogo komplikovaniji od crno-bele varijante i da u njemu uvek postoji mnogo nijansi.

Adel usred koncerta u Las Vegasu s publikom raspravljala o tragediji podmornice Titan…

Film trenutno ima radni naziv “Salvaged” (Spaseni), i produciraće ga E. Brajan Dobins, koji stoji iza horor-komedije “The Blackening”.

On će sarađivati sa kompanijom MindRiot Entertainment, kompanijom koja takođe snima dokumentarne serije o Кajlu Bingemu, bivšem direktoru misije kompanije OceanGate, kompanije koja je iznajmila podmornicu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime