Adel usred koncerta u Las Vegasu s publikom raspravljala o tragediji podmornice Titan…

0
217
Weekends with Adele. screenshot
Oglasi

Tragična sudbina pet putnika nestale podmornice Titan puni medijske stupce širom sveta. Britanska pevačica Adel (35) je u pauzi svog koncerta u petak uveče u Las Vegasu, upitala publiku da li bi se oni uputili podmornicom do olupina Titanika.

– Koliko bi vas, da možete, sišlo na dno okeana da vidi Titanik – pitala je Adel publiku.

Branko Đurić o tragediji podmornice Titan: Za pare kojima su platili smrt mogao je da se obezbedi život za 500 izbeglica

Veći deo publike, odgovorio je da to ne bi uradili, dok je mali broj ipak podiglo ruke, te su priznali da bi krenuli na ovo putovanje.

Adel je zatim pričala sa obožavaocima o odlascima u svemir, što sve češće čine milijaderi. I na to pitanje je bilo najviše negativnih odgovora, u koje je spadao i njen odgovor.

Pevačica je rekla da je za nju previše zastrašujuća pomisao da neko rizikuje svoj život i spusti se podmornicom na ogromnu dubinu.

Adel “pukla” pred publikom: Nastupi uživo me užasavaju, išla sam na terapije pet puta dnevno…

Inače, Adel je svoj 30. rođendan organizovala sa tematskom proslavom Titanik. Veoma je zainteresovana za teme o brodu koji je potonuo 1912. u Atlanskom okeanu.

Da podsetimo, podmornica Titan nestala je 18. juna dok se spuštala ka olupini broda Titanik, koji se nalazi 3.800 metara pod morem, u blizini obale Njufaunlenda u Kanadi. U podmornici su bili britanski milijarder, pilot francuske podmornice, pakistanski biznismen i njegov 19-godišnji sin i izvršni direktor Ocean Gate, kompanije koja upravlja Titanom. Svi su tragično poginuli.

HL/Izvоr: K1info.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime