Nisam i neću… nikada… Džejms Kameron demantovao da će snimati film o podmornici Titan

0
246
Džejms Kameron reditelj/screenshot YouTube Titanic 25th Anniversary Paramount Pictures
Oglasi

Reditelj Džejms Kameron rekao je da nisu tačne informacije u medijima o njegovim namerama da snimi film zasnovan na tragičnoj priči o podmornici Titan, koja je potonula u Atlantskom okeanu 18. juna.

– Obično ne odgovaram na uvredljive glasine u medijima, ali sada želim to da uradim. Ne pregovaram o filmu o OceanGateu i nikada neću – napisao je Kameron na Twitteru.

Prethodno je britanski Sun, pozivajući se na izvore, objavio da je reditelj koji je snimio “Titanik” razgovarao sa menadžmentom jednog od servisa za striming o stvaranju dramske serije zasnovane na istoriji podmornice Titan, piše Guardian.

Adel usred koncerta u Las Vegasu s publikom raspravljala o tragediji podmornice Titan…

U junu, osnivač OceanGate Expeditions, Stokton Raš, spustio se u Atlantski okean, zajedno sa još četvoro ljudi, u podmornici Titan sa ciljem da vidi olupinu Titanika.

Nekoliko dana kasnije, američka obalska straža saopštila je da su pronašli delove podmornice na dnu okeana i zaključila da je pet članova posade na brodu verovatno odmah poginulo u “katastrofalnoj imploziji”.

Fanovi besni na Netflix zbog filma “Titanik”: Ovo ste svesno uradili, ne poštujete žrtve…

Nakon što su se pojavile vesti o imploziji, mnogi su tražili odgovor od Kamerona, jer on nije samo stručnjak za duboko more i Titanik, već je i sam napravio 33 zarona do olupine, tvrdeći da je proveo “više vremena na brodu nego kapetan”, a takođe je bio i prijatelj ronilačkog pilota Titana, Pola-Anrija Nargolea, dodaje Guardian.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime