Ko je gledao “Prijatelje”, znao je da će biti rata (?!) Suluda tvrdnja Putinove omiljene novinarke

0
476
Prijatelji/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

Glavna urednica mreže Russia Today Margarita Simonjan tvrdi da je gledajući televizijsku seriju “Prijatelji”, još dok je bila dete naučila da postoji “nepremostivi jaz” između Istoka i Zapada.

Glavna urednica mreže Russia Today, koju finansira Kremlj, u nedelju je takođe opravdala invaziju na Ukrajinu kao rat “o našem pravu da odgajamo svoju decu da budu kao mi, a ne oni.”

Metju Peri, ničim izazvan: Pravi ljudi umiru, a Kijanu Rivs i dalje hoda među nama…

Pre trideset godina Simonjan, koja je trenutno pod sankcijama Zapada, bila je u SAD putem programa školske razmene. Isprva joj se činilo kako su dve nacionalnosti vrlo slične, ali ubrzo pošto je pogledala epizodu serije “Friends” kaže kako je shvatila da postoji jasna razlika između SAD i njene Rusije.

Sve se isplatilo… Evo kako su “Prijatelji” napravili više od 1,4 milijarde dolara, a koliko su zaradili glumci

– Stvari su tada tek isplivale na površinu s prvim ključanjem tog kipućeg ultraliberalnog narativa. Tragovi su bili mali, teško ih je bilo primetiti. Morali ste jako da pazite da biste to primetili u TV seriji “Prijatelji” iz 1994. koja je verovatno najpopularnija američka TV serija svih vremena i personifikacija američke kulture – kazala je Simonjan.

I sam Putin je nedavno izjavio kako je rat bitka protiv zapadnih interpretacija slobode i tolerancije.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime