Generacija 5 pred koncert u MTS dvorani objavila spot za “Freedom”

0
1052
Generacija 5/ Photo: Wood rs
Oglasi

Beogradska rok grupa Generacija 5, poznata po antologijskim hitovima “Dolazim za 5 minuta“, “Ti samo budi dovoljno daleko“, “Dubler“, “Najjači ostaju“… objavila je novi video singl “Freedom“.

– Ova numera nosi snažnu poruku – da je lična sloboda iznad svega – ističe Dragan Jovanović Krle, gitarista Generacije 5 i dodaje: – Sva živa bića, od rođenja pa do smrti, najviše žele slobodu. Mi zato u “Freedomu“ pevamo o njoj i kako je osvojiti u ova čudna i nestabilna vremena.

Reditelj spota je Andrej Ilić, bratanac Dragoljuba Ilića Ilketa, klavijaturiste i osnivača Generacije 5. Andrej je široj javnosti poznat kao direktor IDJVideos korporacije i sin je pokojnog kompozitora Aleksandra Sanje Ilića i pokojne glumice Zlate Petković.

Najjači ostaju… Generacija 5 proslavlja 45 godina koncertom u MTS dvorani

Drugi osnivač benda, bubnjar Boban Bo Đorđević, leteo je više od 20 sati od Los Anđelesa do Beograda, snimio spot i odmah se vratio u Kaliforniju, gde već tri decenije.

Miloš Bajat, Generacija 5/ Photo: AleX

Mladi i hipertalentovani pevač, Miloš Bayat, imao je najtežu misiju – da ostavi kuću punu majstora i oran stigne na snimanje “Freedoma“.

Podsećamo, Generacija 5 proslaviće 45 godina karijere specijalnim koncertom 8. decembra u MTS dvorani.

Koncert će biti podeljen u dva seta – akustični i električni – a bend je pripremio posebnu set listu najvećih hitova uz učešće specijalnih gostiju.

Ulaznice za koncert Generacije 5 možete da kupite na blagajni MTS dvorane kao i svim prodajnim mestima Ticket Visiona.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime