Metju Peri, ničim izazvan: Pravi ljudi umiru, a Kijanu Rivs i dalje hoda među nama…

0
1128
Metju Peri/Photo: YouTube screenshot
Oglasi

Glumac Metju Peri, najpoznatiji po ulozi Čendlera u seriji “Prijatelji”, uskoro će objaviti svoje memoare “Friends, Lovers, and the Big terrible Thing”. Memoari izlaze 1. novembra, a čitaoci širom sveta dobijaju “na kašičicu” detalje iz knjige.

Svi fanovi Čendlera Binga jedva čekaju 1.novembar kada će izaći memoari Metjua Perija. Do sada smo mogli da saznamo pojedinosti o njegovoj borbi sa narkoticima i ljubavnim aferama, a trenutno su obožavaoci širom sveta u šoku zbog najnovijih detalja iz memoara koji uključuju i negativne komentare na račun glumca Kijanua Rivsa.

Zar su svi “Prijatelji” morali da budu belci? Autori serije konačno odgovorili na optužbe za rasizam

Metju Peri je teško podneo smrt svojih prijatelja Rivera Feniksa i Krisa Farlija, koji su mladi preminuli, ali se komentarišući bol zbog njihove smrti osvrnuo, ničim izazvano, i na Kijanua.

“Zašto pravi, istinski mislioci kao što su River Feniks i Hit Ledžer umiru, ali Kijanu Rivs i dalje hoda među nama”, napisao je navodno Peri u novoj knjizi, preneo je Daily Mail.

Kortni Koks o kultnoj špici “Prijatelja”:  Možda izgleda zabavno, ali uopšte nije bilo…

Kako pišu svetski mediji, Peri je navodno jedva obuzdao svoj prezir prema Rivsu dok je pisao o njihovom zajedničkom prijatelju Riveru Feniksu, koji je preminuo 1993. godine sa samo 23 godine usled predoziranja narkoticima.

CYBERPUNK 2077 Kijanu Rivs/Photo: YouTube printscreen

Kijanu i River su bili najbolji prijatelji, a Metju se sa Riverom sprijateljio na snimanju filma “Noć u životu Džimija RIrdona” iz 1988. godine.

“River je bio prelep čovek iznutra i spolja i previše lep za ovaj svet, kako se ispostavilo. Uvek se čini da su stvarno talentovani momci ti koji odlaze”, napisao je Metju Peri i dodao da ga je slomila vest o tome da mu je prijatelj umro.

Ko je zapravo bio River Finiks… razmažena zvezda sklona porocima ili usamljenik sa misijom za koju mu je trebalo samo 23 godine života?

Drugi put kada je spomenuo Rivsa sa negativnom konotacijom je kada je pisao o Krisu Farliju, još jednom glumcu i prijatelju koji je preminuo 1997. godine u 33. godini od predoziranja. Farli i Metju zajedno su glumi u komediji “Almost Heroes”, koja je objavljena godinu dana nakon Farlijeve smrti.

“Probio sam rupu u zidu svlačionice Dženifer Aniston kada sam saznao za Farlijevu smrt. A Kijanu Rivs i dalje hoda među nama”, napisao je.

Ovakve izjave su šokirale obožavaoce Kijanua Rivsa, a kako Holywood Reporter piše, Metju Peri se izvinio zbog ovog problematičnog pasusa u svojim memoarima.

“Ja sam zapravo veliki obožavatelj Kijanua. Samo sam izabrao slučajno ime, moja greška. Ja se izvinjavam. Umesto toga, trebalo je da koristim svoje ime”, napisao je glumac u saopštenju za medije.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime