Još jedna žena podnela tužbu za seksualni napad protiv Stivena Tajlera, napastvovao je u telefonskoj govornici… (?!)

0
217
Stiven Tajler/Photo: YouTube screenshot
Oglasi

Druga žena podnela je tužbu za seksualni napad protiv Stivena Tajlera, navodeći da ju je pevač rok benda Aerosmit napao dva puta u jednom danu kada je bila tinejdžerka 1975. godine.

Žana Belino podnela je danas tužbu protiv Tajlera (75) u Njujorku, tvrdeći da je pretrpela “fizičke, psihičke i emocionalne povrede” nakon što je muzičar opipao, poljubio i simulirao seks bez njenog pristanka.

– Ona sada ima 66 godina i patila je u tišini, poniženju i sramoti toliko godina, i imala je hrabrosti da sada ispriča svoju priču – rekao je njen advokat Džef Anderson za magazin People.

Da li je Stiven Tajler takva zver? Bivša devojka tvrdi: Posedovao me kao stvar, a onda me trudnu ostavio na ulici…

Stiven Tajler traži odbacivanje tužbe za seksualni napad: Sve je bilo dobrovoljno…

Tajlerov predstavnik, kao i advokat, nisu odmah odgovorili na zahtev za komentar.

U žalbi Belino navodi da je potpisala ugovor sa dečjom agencijom za modeliranje i da je na dan kada je upoznala Tajlera otputovala iz svoje kuće u Kvinsu na Menhetn na modnu reviju.

Prijatelj je tada navodno dogovorio da se sretnu sa Aerosmitom na zabavi u hotelu Vorvik.

Stiven Tajler/Photo: YouTube printscreen

Na kraju, Belino, koja kaže da je tada imala oko 17 godina, i njen prijatelj susreli su se sa Tajlerom, koji je tada imao oko 27 godina, i sa njegovom pratnjom su zajedno prošetali 6. avenijom.

Tajler ju je iznenada zgrabio i ugurao u telefonsku govornicu, gde joj je, kako se navodi u tužbi, “zabio jezik u grlo” dok je “držao zatočenu”“ u kabini i “stavio ruke na njeno telo, grudi, zadnjicu i genitalije, pomerajući i skidajući odeću i prikovavši je uz zid telefonske govornice”.

Sve što ti treba za savršeno venčanje je prsten i – Stiven Tajler

Belino je navela da je incident bio njeno prvo seksualno iskustvo i da je pokušala da se bori protiv “mnogo jačeg” Tajlera.

Na kraju je, kako navodi oslobodila desnu ruku i uhvatila ga za potiljak, povukla ga za kosu i podigla koleno, a on je napustio telefonsku govornicu.

U pritužbi se kaže da je tinejdžerka počela da plače, a Tajler je zamolio da dođe u njegovu sobu.

Hit snimak Stivena Tajlera… Kako je jedan Miljenko neprijatno iznenadio frontmena Aerosmitha

Ističe se da je kao rezultat incidenta, Belino pretrpela “tešku i trajnu emocionalnu patnju, fizičke manifestacije emocionalnog stresa, sramotu, poniženje, fizičke, lične i psihičke povrede”.

Ona takođe tvrdi da je nakon toga bila hospitalizovana i da je dobila lekove, koji su joj i dalje potrebni da bi se izborila sa traumom.

Zatražila je suđenje pred porotom i neodređenu odštetu “koja će joj u potpunosti i pravično nadoknaditi” pretrpljenu bol.

Liv Tajler: Moj tata Stiven je super, samo me je i dalje malo blam kad počne da naskače na mikrofon…

Njen podnesak dolazi otprilike godinu dana nakon što je Tajler optužen za seksualni napad i zlostavljanje maloletnika u tužbi koju je podnela Džuli Misli, koja je tvrdila da je imala seksualni odnos sa zvezdom kada je bila tinejdžerka 1970-ih godina
.
Ona tvrdi da je Tajler ubedio njenu majku da mu dodeli starateljstvo nad njom kada je imala 16 godina kako bi mogli da imaju seksualni odnos.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime