Sve što ti treba za savršeno venčanje je prsten i – Stiven Tajler

0
277
Oglasi
Stiven Tajler/ Photo: Facebook @aerosmith
Stiven Tajler/ Photo: Facebook @aerosmith

Najvažniji dan u životu parovi na različite načine pokušavaju da naprave danom za pamćenje. Haljina, odelo, torta, upečatljiv dizajn, vrhunske gastronomske perverzije… a poseban štih svemu daće – frontmen benda Aerosmith Stiven Tajler.

Da, pevač Stiven Tajler platio je 80 dolara za internet kurs kojim je postao srtifikovani sveštenik koji ima dozvolu da venčava parove i kako otkriva, uradio bi to po “minimalnoj” ceni od 200.000 dolara. A Upravo je to učinio prošlog vikenda kada je pomogao da zavete razmene njegov sin i njegova verenica, a kad su ga o svemu za komentar priupitali novinari, setio se da odmah izreklamira svoj novi poziv i ponudio svoje usluge Džastinu Biberu.

Status sveštenika Tajler je ostvario putem Universal Life Church Monastery, online crkvene zajednice koja nudi “mogućnost zaređivanja za ljude različitih kultura, veroispovijesti i uverenja”.

https://www.youtube.com/watch?v=t8NW-YHauM8

Aerosmith su nedavno potvrdili kako će svoju 50. godišnjicu proslaviti nizom nastupa u Las Vegasu. Turneju s osamnaest ekskluzivnih koncerta započinju 6. aprila 2019. O izboru “intimnijih” prostora za sviranje, gitarista benda Džo Peri kaže:

– Želimo da uradimo nešto drugačije. Reč je iskustvu koje do sada niste mogli da vidite na redovnim turnejama Aerosmitha.

Peri je takođe prokomentarisao i eventualnu mogućnost rada na novom albumu, koji bi bio prvo njihovo studijsko izdanje posle “Music From Another Dimension!” iz 2012. godine:

– Svi smo u takvom raspoloženju da bismo zapravo želeli da objavimo novi materijal. Ali ima toliko puno pesama koje jako dugo nismo svirali, a s druge strane, i onih pesama koje još nikad nismo svirali pa, kada je reč o novom albumom, pokušavamo da sve to uzmemo u obzir. Ponekad i sam mislim: Koja je je svrha toga? Imamo toliko tih pesama koje smo napisali i koje volimo, a niko ih pre nije čuo uživo. Opet, ja zaista volim snimanje i mogu da nas zamislim u toj opciji.

HL/Izvor: Ultimate Classic Rock

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime