Stiven Tajler traži odbacivanje tužbe za seksualni napad: Sve je bilo dobrovoljno…

0
275
Stiven Tajler/Photo: YouTube printscreen
Oglasi

Stiven Tajler je prošle nedelje podneo pravne dokumente u tekućoj tužbi u kojoj se navodi da je počinio seksualni napad na maloletnicu.

Događaji koji su detaljno opisani u dokumentaciji Džulije Holkomb, dostavljenoj u decembru, povezani su sa onim događajima iz 70-ih koje je Tajler već opisao u memoarima. Reč je o peridum od tri godine pošto je pevač upoznao Džuliju kada je imala 16 godina. Frontmen Aerosmitha rekao je da su mu njeni roditelji potpisali zakonsko starateljstvo.

Aerosmith otkazao koncerte, Stiven Tajler ponovo u bolnici iz “misterioznih” razloga

“Imao sam 26 godina, a ona je bila jedva dovoljno stara da vozi i bila je pakleno seksi, jednostavno sam se ludo zaljubio u nju”, napisao je.

Holkomb je preduzeo akciju nakon što je država Kalifornija privremeno ukinula rok zastarelosti u takvim slučajevima, što je dovelo do tužbe. Ona je rekla da Tajler “nije ispunio obećanja [starateljstva] i umesto toga je nastavio da putuje, napada i obezbeđuje alkohol i drogu tužiteljki. Dodala je da je navodno nasilna veza prekinuta nakon što je “donela svesnu odluku da ga napusti i pobegne od sveta opterećenog muzikom i drogom, tražeći da se oslobodi seksualizovane kulture koju su stvorili Tajler i industrija”.

Da li je Stiven Tajler takva zver? Bivša devojka tvrdi: Posedovao me kao stvar, a onda me trudnu ostavio na ulici…

U Tajlerovom novom podnesku, rokerovi advokati su tvrdili da su itužbe protiv njega potpuno ili barem delimično neprihvatljive jer je ona dala svoj pristanak, i rekli su da je dodatno zaštićen položajem njenog zakonskog staratelja.

Hit snimak Stivena Tajlera… Kako je jedan Miljenko neprijatno iznenadio frontmena Aerosmitha

CBS je izvestio da se u pevačevom podnesku tvrdi da su njegove “radnje bile legitimne, opravdane i u dobroj veri”, i da Holkomb nije “zadobila nikakvu povredu ili gubitak zbog bilo kakvog čina ili propusta” kao rezultat njegovih radnji i da, dakle, nema pravo na naknadu štete.

Slučaj se nastavlja pred Višim sudom u Toransu.

HL/Izvor: ultimateclassicrock.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime