Da li je Stiven Tajler takva zver? Bivša devojka tvrdi: Posedovao me kao stvar, a onda me trudnu ostavio na ulici…

0
481
Oglasi
Stiven Tajler/Photo: YouTube printscreen
Stiven Tajler/Photo: YouTube printscreen

Za poznate ličnosti se neretko vezuju skandali, posebno u poslednje vreme, a sada je na red došao i pevač grupe Aerosmit, Stiven Tajler.

Naime, ovih dana se na društvenim mrežama “povampirila” priča izvesne Džulija Holkomb. koja je  za LifesiteNews ponovila svoje mučno iskustvo sa Tajlerom, koje je prvi put otkrila još pre desetak godina.

Pevač je imao 25 godina kada je upoznao Džuliju (16), koja je bila fascinirana tadašnjom rok scenom. Kada je imala 15 godina upoznala je grupi devojku od 24 godine i opčinjena njenim načinom života, Džulija je devojku pustila da je “podučava”, promeni joj stil oblačenja i pokaže joj kako da privuče pažnju rok zvezda.

STIVEN TAJLER “POSRNUO”, PONOVO JE NA REHABILITACIJI, A AEROSMITH OTKAZAO KONCERTE DO SEPTEMBRA…

Kako kaže, Stiven Tajler je te večeri 1973. u Portlandu nakon koncerta pokazao izuzetno interesovanje za nju i tako je počela njihova veza.

– U to vreme, mislila sam da je to najbolja stvar koja je mogla da mi se dogodi. Moja tužna života priča, ali i činjenica da sam mlada i atraktivna, zainteresovali su Stivena. Uskoro nakon koncerta, otišla sam sa njim u Boston – rekla je ona.

U veoma čudnom i bizarnom spletu životnih okolnosti, Tajler je uspeo da ubedi Džulijinu majku da mu da starateljstvo nad njom.

– Pitala sam ga kako je to uspeo. Rekao mi je: ‘Rekao sam joj da je to neophodno kako bih te upisao u školu’ – odgovorio mi je Stiven.

SVE ŠTO TI TREBA ZA SAVRŠENO VENČANJE JE PRSTEN I – STIVEN TAJLER

Od tada, Džulija je navodno pripadala Stivenu Tajleru.

– U to vreme, mislila sam da mi je on jedina nada. Uskoro sam upala u ceo taj svet rokenrol života, prepun seksa i opijata. Nakon par meseci veze, Stiven mi je rekao da želi da imamo dete. Ja sam bila na kontracepcijskim pilulama koje mi je bacio kroz terasu hotela u kome smo odsedali u tom trenutku – tvrdi Džulija, pa dodaje:

– U roku od godinu dana, ostala sam trudna. Iako Stiven Tajler tvrdi da mi to nije bilo prvi put, to nije istina. To mi je bila prva trudnoća u životu. Međutim, Stiven je počeo da se hladi. Odjednom više nije bio tako zainteresovan za budućnost sa mnom – otac mu je govorio da sam premlada i previše nezrela. I Tajlerova baba je bila protiv naše veze. Tek tada shvatila sam u kakvom sam strašnom položaju. Stiven je imao svu moć, a ja sam bila trudna sa čovekom koji odjednom nije zainteresovan za mene iako me je uveravao da želi da provede život sa mnom. Veliki teg oko vrata bila mu je činjenica da je moj staratelj. Govorio mi je da ne planira da se venča sa mnom, uprkos tome što sam trudna i to na njegovo insistiranje.

Prošle su 3 godine nakon što su se upoznali, u jesen 1975. godine, vratili su se u Boston gde su živeli nakon posete Tajlerovim roditeljima. Posle nekoliko nedelja, Stiven Tajler je otišao na turneju.

– Bila sam sama i trudna, bez novca, bez obrazovanja, bez vozačke dozvole, sa malo hrane. Stiven me je zvao svakog dana da proveri kako sam, a ja sam ga molila da mi pošalje malo para za namirnice. Rekao mi je da će poslati svog prijatelja Reja Tabana da ide sa mnom u supermarket. Sećam se da sam stajala kraj prozora i čekala da Tabano naiđe. Ušao je u stan i sledeće čega se sećam je da se budim boreći se za dah. Reja nije bilo – piše objašnjavajući da je došlo do požara zbog kog je hospitalizovana. Rej je navodno uverio Tajlera da je abortus jedino rešenje za situaciju u kojoj se par našao.

Stiven Tajler/Photo: YouTube printscreen
Stiven Tajler/Photo: YouTube printscreen

Upravo zbog te nesreće, Džulija je završila u bolnici zbog posledica gušenja dimom, dok je Tajler rešio da izvrši pritisak na nju da abortira, jer ga je prijatelj Rej tako posavetovao.

– Oko sat vremena mi je pričao o tome kako sam previše mlada za dete, da će dete ionako sigurno imati oštećenje mozga zbog dima, a i zato što sam uzimala opijate. Ponavljala sam tiho “ne”, i rekla sam da nije u redu da me tera da donosim takvu odluku dok se još oporvljam. Rekao mi je da moram sada da izvršim abortus, jer će inače biti prekasno. I dalje sam odbijala, a onda mi je zapretio da će me ostaviti i vratiti me kod majke. Slomila sam se, uplašila sam se da će me i on napustiti kao i moji roditelji. Počela sam da plačem i pristala na abortus. Kasnije sam saznala da me je on tada već uveliko varao sa Bebe Buel, koja će kasnije roditi Liv Tajler. Verovala sam da me Stiven sigurno voli kada je preuzeo starateljstvo nada mnom i kada je toliko želeo bebu sa mnom – kaže Džulija.

HIT SNIMAK STIVENA TAJLERA… KAKO JE JEDAN MILJENKO NEPRIJATNO IZNENADIO FRONTMENA AEROSMITHA

Ona je rešila da ostavi pevača i to je uradila 1977. godine, februara meseca i vratila se “normalnom” životu, odnosno delila je krov sa majkom i očuhom.

– Stiven je zvao par puta i posle toga ga više nikad nisam čula – rekla je Džulija koja se kasnije udala i dobila sedmoro dece. Ona je i napomenula da ne mrzi Tajlera niti je ogorčena jer smatra da ne bi našla ljubav svog života da je zadržala bebu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime