Ipak, većina rokera volela je kraljicu… Ozi Ozborn: Pomisao na Englesku bez Elizabete II je poražavajuća

0
244
Oglasi
Ozi Ozborn/Šhoto: instagram screenshot

Internacionalne zvezde, među kojima su brojna imena iz sveta muzike, oprostile su se od britanske kraljice Elizabete Druge.

Tokom svoje sedamdeset godina duge vladavine, kraljica je imala veliki uticaj na razvoj britanske pop kulture, zbog čega je bila tema brojnih pesama, filmova i serija koje su stvorene u britanskoj produkciji.

ROBERT SMIT MRZI MONARHIJU: ONI SU JE*ENI IDIOTI

Kraljica Elizabeta Druga je titulom “viteza” odlikovala brojne zvezde kao što su Mik Džeger, Pol Makartni, Rod Stjuart, Bog Geldof, Robert Plant, Elton Džon, neka su od najpoznatih imena iz industrije zabave koja su dobila ovo priznanje.

Elton Džon se oprostio od kraljice na dirljiv način, ističući da ga je njena smrt potresla i da je kraljica za vreme svog života uticala na njega velikom podrškom.

– Kraljičino prisustvo bilo je inspirativno, ona je vodila zemlju kroz neke od najvećih i najmračnijih trenutaka, i to sa gracioznošću, pristojnosću i istinskom brigom – rekao je on.

Govoreći o kraljici, Elton je istakao da je kraljica Elizabeta Druga bila prisutna u njegovom životu od samog detinjstva i na taj način davala stalni podstrek za muzičku karijeru.

Saučešće kraljevskoj porodici izrazili su i čuveni Rolling Stones kao i nekadašnji članovi Beatlesa Pol Makartni i Ringo Star.

– Bog blagoslovio kraljicu Elizabetu Drugu. Počivala u miru. Živeo kralj – poručio je Makartni.

MIK DŽEGER SE OPROSTIO OD KRALJICE ELIZABETE II: BILA JE TU CELOG MOG ŽIVOTA…

Umetnica i aktivistkinja Joko Ono, nekadašnja supruga Džona Lenona, uputila je saučešće kraljevskoj porodici, navodeći da je kraljica bila odraz “snažne i moćne žene čija je vladavina od sedamdeset godina bila ispunjena integritetom, dostojanstvom, saosećanjem”.

Frontmen benda Black Sabbath Ozi Ozborn objavio je da  žali zbog “smrti najveće kraljice”.

– Teška srca kažem da je pomisao na Englesku bez kraljice Elizabete Druge -poražavajuća – dodao je Ozborn.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime