Ipak je do para… Noel Galager pristaje da okupi Oasis – za 100 miliona funti

0
213
Oglasi
Noel Galager/Photo: YouTube printscreen
Noel Galager/Photo: YouTube printscreen

Noel Galager izrekao je svoju cenu za ponovno okupljanje grupe Oasis, a to je neverovatnih 100 miliona funti odnosno gotovo 120 miliona evra.

Izrekavši ovu neverovatnu cifru za ponovno okupljanje grupe Oasis Noel je rekao da kompletna muzička industrija ne može da izdvoji takvu količinu novca. To je ujedno i komentar na izjavu njegovog brata Liama koji je izjavio da je grupi ponuđena vrlo velika svota da se ponovo okupe, ali i naglasio da Noel nije bio zadovoljan tom cifrom.

– U kompletnom muzičkom biznisu nema 100 miliona funti. Ako mi neko sada ponudi 100 miliona funti, reći ću da ću okupiti Oasis. Učiniću to za 100 miliona funti. To je ludilo. Najbolje je to što mislim da Liam zapravo veruje u to – rekao je Noel Galager za The Jonathan Ross Show.

VIŠE NEMA DILEME, OASIS ZVANIČNO PROGLAŠENI ZA KRALJEVE BRITPOPA… A EVO KO JE JOŠ U TOP 10

Pričajući o svojoj vezi s bratom Liamom, rekao je da mu ne nedostaje. Njih dvojica ne razgovaraju od razlaza grupe Oasis 2009. godine.

– Sve je to bilo u vreme naše mladost i intenzivnog druženja. Jednom kad to vreme prođe, ne možete više da ga vratite. Tih 100 miliona funti bih uzeo, ali samo radi tog jednog okupljanja i radi samog šoubiznisa.

NIJE GOTOVO DOK GOD JE KEŠ U IGRI… LIAM GALAGHER: OASIS ĆE SE VRATITI DA BISMO UZELI PARE, ALI SAMO AKO BUDE “50/50”. NEĆU NOELOVE KOSKE…

Nešto ranije početkom nedelje Noel je izjavio da Oasis nikada više ne bi trebalo da se okupe jer je to jednostavno zacementirana priča i naglasio:

– Ostavština grupe Oasis je zacementirana. Ako su nas ljudi gledali na pozornici znaće o čemu govorim. Ako nas nisu gledali, teško će to shvatiti. Ni ja nisam nikada gledao Beatlese ili Sex Pistolse.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime