Home»Muzika»Nije gotovo dok god je keš u igri… Liam Galagher: Oasis će se vratiti da bismo uzeli pare, ali samo ako bude “50/50”. Neću Noelove koske…

Nije gotovo dok god je keš u igri… Liam Galagher: Oasis će se vratiti da bismo uzeli pare, ali samo ako bude “50/50”. Neću Noelove koske…

4
Shares
Pinterest Google+
Noel i Liam Galager/Photo: Facebook
Noel i Liam Galager/Photo: Facebook

Liam Galagher još jednom je progovorio o svojim očekivanjima u vezi ponovnog okupljanja benda Oasis i pomirenju s bratom Noelom.

U novom intervjuu za Rolling Stone, Liam je rekao da on i Noel treba “da ponovo postanu prijatelji” i da zajedno rade “50/50“ kako bi bilo kakvo ponovno okupljanje uspelo.

– Mislim da ćemo se vratiti zbog novca i samo da napravimo turneju… moramo ponovo da postanemo prijatelji, znate na šta mislim? Ako ponovo postanemo prijatelji, to će biti najbolja stvar još od “hleba na kriške” – rekao je Liam i dodao:

– Ali, ako to učinimo, a da opet ne budemo prijatelji, mislim da bi to bio je*eni gubitak vremena. Ako se to dogodi, biće 50/50, verujte mi. Čini mi se da Noel misli da će mi baciti kost, znate na šta mislim? Neće mi bacati je*enu kost. Biće 50/50, a ja ću birati ko će biti u bendu, jer ako misli da se pridružim High Flying Birds, a da taj bend naziva Oasis, mora da zna šta to sa sobom nosi.

Inače, u intervjuu je Liam još jednom pomenuo i Noelov “povratnički” solo materijal.

– Sigurno je mislio da će izaći i postati novi Pol Makartni i puniti stadione. O, pa to je je*eni odmetnik… Znate na šta mislim? – rekao je Liam i nastavio:

– Ako želiš da radiš solo ploču, radi, ja ti nisam ni mama ni tata, ali nemoj da mene zbog toga baciš pod autobus. Samo se okreni i idi. Ne pokušavaj da izazivaš scene, čoveče, znajući da ću se je*eno boriti. Ako želiš da napraviš svoje malo sranje, idi i učini to, ali nemoj da pričaš okolo da sam ja neko strašno je*eno čudovište sa kojim radiš, znate na šta mislim? Ja sam kul lik.

Ranije ove nedelje, bivši frontmen Oasis izjavio je je da je njegov brat Noel odbio 100 miliona funti za ponovno ujedinjenje kultnog benda Mančestera.

POSLEDNJI EKSER U KOVČEGU OASISA… NOEL ODBIO 100 MILIONA FUNTI DA SE POMIRI S BRATOM I OPET OKUPI BEND

Previous post

Evo zašto treba rasturiti sistem... Ovaj govor Hoakina Finiksa već nedelju dana drma filmsku industriju

Next post

Supergrupa za tri svirke... Priča o Band of Gypsys, bendu u kojem Džimi Hendriks ustvari nije ni želeo da svira

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *