Intervju Toma Kruza od pre 17 godina je hit na internetu… Vrhunski manipulator, šampion samokontrole ili prikriveni psihopata?

0
311
Oglasi
Tom Kruz/Photo: youtube screenshot
Tom Kruz/Photo: youtube screenshot

Snimak šokiranog Toma Kruza koji odgovora na pitanje novinara Pitera Overtona u emisiji “60 Minutes” postao je viralan 17 godina pošto je prvi put emitovan na televiziji.

Snimak datira iz 2005. godine, a u istom Kruz je ljutito odbrusio Overtonu da se “seti svojih manira”, nakon što ga je pitao za Nikol Kidman, tada već njegovu bivšu suprugu. U ovom trenutku pregledan je više od dva miliona puta.

Novinar je upitao glumca “Da li je Nikol ljubav tvog života?”, iako je u tom trenutku prošlo već četiri godine od razvoda.

– Kako to misliš, Piter? Kako bi ti odgovorio na pitanje? – odgovorio je Kruz.

SUJETA, MOJ OMILJENI GREH… TOM KRUZ IZ PROMO FILMA O SVOJOJ KARIJERI U MONTAŽI ISEKAO SVE SCENE SA NIKOL KIDMAN

Overton je nastavio da insistira na temi, upitavši u kakvom su odnosu bivši supružnici, a to je bio trenutak kada je Tom izgubio smirenost.

– U ovome je stvar. Sada prelaziš preko granice. Prešao si granicu i znaš to – rekao je, nastavivši da zuri u sagovornika.

– Pretpostavljam da su to pitanja koja ljude zanimaju – branio se voditelj.

– Piter, Piter… Ti želiš da znaš. Preuzmi odgovornost za to, za ono što želiš da znaš. Zato ti sada lepo kažem, seti se svojih manira – zaključio je konverzaciju Kruz.

MRAČNE TAJNE TOMA KRUZA… BIVŠA MENADŽERKA OTKRILA KAKAV JE STVARNO SLAVNI GLUMAC KAD SE UGASE KAMERE

Video je izazvao burne reakcije na društvenim mrežama, a mnogi su Kruza nazvali jednostavno “zastrašujućim”.

“Impresioniran sam time kako je rešio situaciju”, “Neprijatno, ali samo za Pitera. Tom je pokazao kako se podvlači jasna linija u bilo kojoj neželjenoj situaciji”, “Bio je čvrst i odlučan, lekcija od 20 sekundi o tome kako se dostojanstveno rešavaju razgovori koje ne želimo da vidimo”, “Briljantno, bez trunke agresije”, “Zastrašujuće je ostati tako smiren, a tako ubedljiv”, “Ne mogu da zamislim da neko razgovara sa mnom na ovaj način. Počela bih da plačem”, “Tačno se videlo da je psihopata, ovaj nastup sve govori”, samo su neki od komentara.

SVE MU SE ISPLATILO… KRUZ OD NOVOG “TOP GUNA” SAMO ZA PRVI VIKEND U AMERIČKIM BIOSKOPIMA ZARADIO 134 MILIONA DOLARA

Overton je o ovoj neprijatnoj situaciji progovorio i 2020. godine.

– Ostao sam ono što jesam tokom intervjua i nisam se naljutio. On je taj koji se naljutio. Ostao sam veran sebi i rekao da je to pošteno pitanje. Ne sećam se Toma sa zlobom. To je bio jedan od takvih trenutaka – rekao je novinar.

Pogledajte, pa prosudite sami, da li je Kruz samo odličan glumac sa vrhunskom samokontrolom, ili tu ipak ima i nešto više:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime