Sujeta, moj omiljeni greh… Tom Kruz iz promo filma o svojoj karijeri u montaži isekao sve scene sa Nikol Kidman

0
288
Oglasi
Tom Kruz, Nkol Kidman -Eyes Wide Shuz, promo
Tom Kruz, Nkol Kidman -Eyes Wide Shuz, promo

Kako bi rekao Sotona lično u maestralnoj verziji Ala Paćina iz legendarnog filma “Đavollji advokat” – “sujeta – moj omiljeni greh”, apsolutno je precizna izjava u slučaju Toma Kruza.

Naime, video snimljen u čast karijere Toma Kruza i posvećen nastavku filma “Top Gan” ne sadrži nijednu scenu sa Nikol Kidman.

Nije tajna da je bivša supruga Toma Kruza, Nikol Kidman, ostavila neizbrisiv trag na njegovom profesionalnom putu. Međutim, njen zvezdani doprinos nije predstavljen u 10-minutnoj montaži prikazanoj na Filmskom festivalu u Kanu u čast zvezde ‘Nemoguće misije’. Ovo je šokantno jer je bivši par zajedno snimio tri filma za 12 godina braka. Montaža je prikazala najzanimljivije delove Kruzove četiri decenije duge glumačke karijere. Kako prenosi Variety, odsustvo njegove bivše supruge bilo je šokantno.

MRAČNE TAJNE TOMA KRUZA… BIVŠA MENADŽERKA OTKRILA KAKAV JE STVARNO SLAVNI GLUMAC KAD SE UGASE KAMERE

Bivši par je glumio u tri blokbaster filma između 1990. i 1999. – “Dani groma”, “Tamo daleko” i “Širom zatvorenih očiju”. Klipovi iz sva tri su stigli do montaže, ali su izgleda pažljivo secirani tako da Kidman nije viđena ni u jednom. Mini video je prikazan pre projekcije najnovijeg filma Toma Kruza – “Top Gan: Maverik”, nastavka originalnog “Top Gan” (1986), jednog od njegovih ranih hitova.

Nikol Kidman i Tom Kruz prvi put su zajedno glumili u filmu “Dani groma”, romantičnom akcionom filmu smeštenom u svet automobilskih trka. Venčali su se 1990. godine, kada je Kidman imala 23 godine. Kruz i Kidman su delili romansu na i van ekrana dok su snimali film “Dani groma”, ali je kanska montaža prikazivala samo snimak Kruza za volanom trkačkog automobila.

Lagano su uspeli da izbegnu i role gde se Kidmanova pojavljuje u scenama filma “Tamo daleko”, međutim, prava je umetnost kako su to uspeli u Kjubrikovom antologijskom ostvarenju “Širom zatvorenih očiju”.

NIKOL KIDMAN: HOLIVUD JE SUROV, NISU MI GLASNO REKLI “ISTEKAO TI JE ROK TRAJANJA”, ALI…

Naime, kultna saradnja para na filmu “Širom zatvorenih očiju” legendarnog reditelja Stenlija Kjubrika jedva da je dozvolila koji minut materijala gde je Tom sam u sceni. U klasičnoj erotskoj drami iz 1999. Kidman i Kruz su igrali bračni par koji muče seksualni problemi.

Ipak vešti montažeri su pronašli scenu gde nema Nikol, i uvrstili je u video. Jedina scena prikazana iz ovog filma bila je kako Kruz skida masku.

S druge strane, mnoge Kruzove kolege predstavljene su u desetominutnom videu, uključujući Dastina Hofmana, Kirsten Danst i Penelope Kruz.

PORUKA SAJENTOLOGA ZA NIKOL KIDMAN: NA SVU SREĆU UMREĆEŠ…

Tom Kruz i Nikol Kidman su se razveli 2001. posle 12 godina braka usred glasina da je njegova posvećenost sajentologiji napravila nepremostiv jaz između njih.

HL/Izvor: b92.net

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime