Ilon Mask prvi put javno podržao Britni Spirs…

0
217
Oglasi
Ilon Mask, Britni Spirs/Photo: promo
Ilon Mask, Britni Spirs/Photo: promo

Biunismen Ilon Mask javno je izrazio podršku američkoj pevačici Britni Spirs  u njenoj borbi da se oslobodi starateljstva, koje nad njom već 13 godina imaju njen otac i drugi staratelji.

Naime, generalni direktor “Tesle” i “SpaceX” kompanije objavio je na Twitteru reči podrške bivšoj pop princezi.

– Oslobodite Britni – napisao je Mask na Twitteru i tako se pridružio milionima ljudi koji žele da pomognu “zarobljenoj” pevačici.

Na pomenutoj društvenoj mreži Mask ima 57,8 miliona pratilaca, a ovaj tvit lajkovalo je više od 425.000. Poruka je retvitovana 17.000 puta, a oglasila se i njegova partnerka, kanadska pevačica Grajms.

OPROSTI BRITNI, SVE SI NAM REKLA, ALI NISMO TE SLUŠALI…. POGLEDAJTE SNIMAK NA KOJEM JE PEVAČICA SA SCENE VAPILA ZA POMOĆ

Naime, ona je napisala poruku svom partneru kome je poručila:

– Hvala ti – napisala je Grajms Ilonu što je podržao njenu koleginicu.

Podsetimo, američka pop zvezda Britni Spirs je nedavno prvi put svedočila na sudu protiv svog oca Džejmija Spirsa koji ima potpuno starateljstvo nad njom i kontrolu, već 13 godina.

MENADŽER BRITNI SPIRS DAO OTKAZ POSLE 25 GODINA… NJEGOVO OBJAŠNJENJE JE KRAJNJE LICEMERNO

Pevačica je na sudu izjavila da je otac potpuno kontroliše i da on “to voli”, naglasila je da je zbog toga ima traume, te da želi da preuzme kontrolu nad svojim životom.

– Traumatizovana sam. Samo želim svoj život nazad – rekla je Britni, između ostalog, na sudu.

Podsetimo, Džejmi je dobio kontrolu nad ličnim i poslovnim aktivnostima svoje ćerke po nalogu suda 2008. godine, nakon što je Britni bila hospitalizovana u mentalnoj ustanovi

HL/Izvor: telegraf.rs.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime