Hit serija, hit i muzika… i to puta dva: Stigla izdanja “Bridgerton Season Two (Soundtrack)“ i “Bridgerton Season Two (Covers)“

0
430
Oglasi
Bridgerton/Photo: Netflix promo
Bridgerton/Photo: Netflix promo

Druga sezona hit serije “Bridgerton“, koja je osvojila gledaoce širom sveta, konačno je dostupna, a uz nju objavljena su i dva nova muzička izdanja – “Bridgerton Season Two (Soundtrack From The Netflix Series)“ i “Bridgerton Season Two (Covers From The Netflix Series)“.

NETFLIX ZVANIČNO OBJAVIO: OVO JE NAJPOPULARNIJA SERIJA SVIH VREMENA…

Za soundtrack album, koji sadrži 19 potpuno novih originalnih kompozicija, bili su zaduženi muzički supervizor serije Dđastin Kamps i nagrađivani kompozitor Kris Baures. Oni su uspeli da dramu koja se dešava u epohi začine svežim numerama koje donose osećaj modernog doba, ali su istovremeno čvrsto u službi radnje.

Bridgerton Season Two (Soundtrack From The Netflix Series)_Cover Artwork
Bridgerton Season Two (Soundtrack From The Netflix Series)_Cover Artwork

Prva sezona premijerno je prikazana 2020. godine na Netflix platformi i već u samom startu zaradila je brojne pohvale kako publike, tako i kritičara. “Bridgerton“ je romantična, skandalozna i zamršena serija koja slavi vanvremenske vrednosti prijateljstva, porodice koje pronalaze svoj put i potragu za ljubavlju koja pobeđuje sve. Kreator serije je Kris Van Dusen, a glumačku postavu druge sezone čine Džonatan Bejli, Simon Ešli, Čaritra Čandran, Nikola Culan, Fibi Dejnevor i mnogi drugi.

ZVEZDA “BRIDGERTONA” NAPUSTILA SERIJU JER POSTAJE NOVI DŽEJMS BOND? KLADIONICE VERUJU DA JE UPRAVO ON SLEDEĆI 007

Pored soundtrack izdanja, objavljena je i kompilacija obrada popularnih numera koje su korišćene u samoj seriji, a u pitanju su orkestarske verzije pesama legendarnih muzičara iz poslednje tri decenije. Vitamin String Quartet obradio je numere “Stay Away“ (Nirvana) i “Dancing On My Own“ (Robyn), Kris Bauress bio je zadužen za stvaranje kreativnih varijacija pesama “Material Girl“ (Madona) i “Kabhi Khushi Kabhie Gham“ iz istoimenog bolivudskog filma koji je osvojio svet 2001. godine, a Duomo su doneli sveže verzije hitova kao što su “You Oughta Know“ (Alanis Morisset) i “What About Us“ (P!nk). Pored već navedenih autora, svoj doprinos izdanju dali su Hana V i Džo Rodvel, Stiv Horner i Midnite String Quartet. Oba muzička izdanja dostupna su na svim streaming servisima.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime