Zvezda “Bridgertona” napustila seriju jer postaje novi Džejms Bond? Kladionice veruju da je upravo on sledeći 007

0
84
Oglasi
Rege-Žan Pejdž/Photo: Netflix promo
Rege-Žan Pejdž/Photo: Netflix promo

Rege-Žan Pejdž, zvezda hit serije “Bridgerton” koja se prikazuje na Netflixu, našao se ovih dana u centru medijske pažnje. Prvo je objavljeno kako se neće pojaviti u najavljenoj drugoj sezoni ove serije da bi odmah potom u medije dospela vest kako Pejdž napušta seriju “Bridgerton” jer upravo on postaje novi Džejms Bond.

Ta vest tako je glasno odjeknula da su britanske kladionice prestale da prihvataju opklade na to ko će biti novi Bond. Čad Jeomans, portparol kladionice Betway, rekao je:

– Posle objave da Rege-Žan Pejdž napušta ulogu Simona Baseta u seriji ‘Bridgerton’, sve opklade na novog Džejmsa Bonda su opozvane.

Reakcije faniova na njegovo napuštanje serije bile su prilično žestoke pri čemu su tvrdili kako tu seriju gledaju upravo zbog njegove karizme i šarma. Serija je počela da se prikazuje u decembru prošle godine a Pejdž je vrlo brzo postao miljenik publike i njegovo ime počelo je da se spominje u kontekstu glumca koji će zameniti Danijela Krega u ulozi Džejmsa Bonda. Početkom ove godine, on je rekao da mu je drago da se njegovo ime dovodi u vezu s Bondom, ali i da mu je jasno da se svaki uspešni britanski glumac dovodi u istu vezu.

Džejms Bond menja adresu… Slavni tajni agent je na prodaju, pa ko da više

Odlaskom iz seriju “Bridgerton” Pejdž je na kladionicama pretekao Toma Hardija i Džejmsa Nortona koji su dugo vremena spominjani kao naslednici Krega u ulozi tajnog agenta 007. Kreg će se po poslednji put pojaviti u ulozi Džejmsa Bonda u filmu “No Time to Die” koji će, nakon silnih odlaganja, imati premijeru u novembru ove godine.

HL/Izvor: nacional.hr

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime