Glumica Alison Mek je na slobodi, ali vrata Holivuda su za nju – zatvorena… Godinama seksualno zlostavljala žene u zloglasnoj sekti

0
1381
Alison Mak, screenshot Sky News
Oglasi

Osramoćena glumica iz “Smallvillea” Alison Mak postala je pravi “kriptonit” u Holivudu, nakon što je provela 21 mesec iza rešetaka zbog svoje uloge u jezivom kultu NXIVM, prenosi RadarOnline.com.

Kako se saznaje, glumica koju više neko ne želi da bidi ni na audiciji, a kamoli na ekranu, pribegla je očajničkoj taktici u pokušaju da se probije nazad u industriju. Ona se navodno obratila nedavno zatvorenim zvezdama kao što su Lori Lahlin i Felisiiy Hufman za pomoć, ali je naišla na više kamenih zidova nego što je videla u zatvoru.

Očigledno su slavni obratili pažnju na instinktivno besnu reakciju obožavalaca na Milu Kunis i Eštona Kučera koji su podržali svog osuđenog bivšeg kolegu Danija Mastersona dok je čekao da bude osuđen pošto je proglašen krivim za silovanje

Glumica osuđena na tri godine zatvora… U zloglasnoj sekti NXIVM devojke pretvarala u seksualne robinje

Alison Mek (41) 2021. godine optužena je da je bila umešana u ozloglašeni kult, izašla je iz zatvora u julu ove godine, pošto je odslužila dve trećine kazne od tri godine.

Naime, glumica poznata po ulozi u seriji “Smallwille”, je svojevremeno bila desna ruka vođe kulta NXIVM Kita Ranijera, koji je fizički i seksualno zlostavljao žene, pri čemu mu je Mek pomagala.

Glavni ljudi kulta NXIVM, wikipedia.org

Pre izricanja presude, glumica se obratila javnosti pismom u kome je izrazila kajanje:

“Žao mi je što sam vas izložila podlim i emocionalno nasilnim putevima izopačenog muškarca. Žao mi je što sam vas potaknula da upotrebite svoje resurse za učestvovanje u nečemu tako ružnom. Polako shvatam odgovornost koju imam u životima onih koje volim i osećam veliku težinu krivice zbog zloupotrebe vašeg poverenja’, objavio je tada The Hollywood Reporter.

“Waco: American Apocalypse”… Na ovaj dokumentarac Amerika nije bila spremna

Mađu bojnim žrtvama Mekove, našla se i srpska princeza Indija Oksenberg, unuka Jelisavete Karađorđević. Ona je u kultu provela sedam godina, koja je više puta javno govorila o iskustvu u njemu, te objasnila da je kult u početku bio predstavljen kao organizacija za samopomoć.

Pored Indije, mnoge druge žene su govorile o dešavanjima u kultu. Mekovu su opisale kao “izrazito okrutnu ženu koja ih je zastrašivala i brutalno kažnjavala“.

Da, ovo je kult… Džared Leto utripovao da je Isus i vodi sektu na ostrvu u Hrvatskoj?

Žene koje su odbijale da imaju seks, držali bi u sobi po dve godine. Kada su odbijale da imaju seks, robinje, kako su ih smatrali, su držale zaključane u sobi do dve godine.

Mada se govorilo da će Mekova u zatvoru provesti 40 godina, pošto je optužena za iznudu i zaveru, ona je već na slobodi.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime