Da, ovo je kult… Džared Leto utripovao da je Isus i vodi sektu na ostrvu u Hrvatskoj?

0
634
Oglasi
Džared Leto/Photo: Twitter printscreen
Džared Leto/Photo: Twitter printscreen

Pevač i glumac izjavio da je proveo dve nedelje na meditaciji bez sredstava za komunikaciju i da zbog toga nije imao pojma o pandemiji.

Meditacija, nju ejdž i slični alternativni stilovi života i aktivnosti nisu strani ovom dobitniku Oskara, a o tome najbolje govori i poseban aranžman koji on obezbeđuje svojim fanovima.

Mars Island je festival na hrvatskom ostrvcu Obonjan, nedaleko od Šibenika, na kom možete da provedete vreme sa poznatim pevačem i njegovim bendom, u aktivnostima koje se na njihovom sajtu nazivaju “jačanje zajednice” ili “holističke masaže”.

Džared Leto kao Koštunica: Nisam imao imao pojma o pandemiji, sad sam stigao…

Na nekoliko fotografija koje su objavljene sa prošlogodišnjeg okupljanja (festivala), mogu da se vide posetioci koji nose belo, i pevač koji svojim izgledom i manirima izgleda kao Isus Hrist.

Sedenje na podu, bungalovi koje iznajmljujete ali je dozvoljeno i drugim posetiocima da vam ulaze u smeštaj jer je poenta ovog putovanja “jačanje zajednice”, meditacija, obavezno nošenje odeće bele boje ali i mogućnost da se istetovirate na ostrvu posebnim tetovažama napravljenim za ovaj aranžman, navelo je ljude da misle da je u pitanju sekta.

Džared Leto/Photo: Twitter printscreen
Džared Leto/Photo: Twitter printscreen

A tviter objava benda Džareda Leta 30 seconds to Mars na kom je napisano “Ovo je kult” sa ilustrativnim fotografijama svakako ne pomaže situaciji.

Iako ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo da Leto vodi sektu na ovom ostrvu, svakako su ova okupljanja malo bizarna.

A ako želite ovo jedinstveno iskustvo, budite spremni da izdvojite ogroman novac- karte za ovaj fstivalski aranžman se kreću od 1.500 dolara do neverovatnih 6.500 dolara, a sledeće okupljanje planirano je u avgustu ove godine.

https://www.youtube.com/watch?v=qORlO-_Nf3g

HL/Izvor: novosti.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime