Glumica osuđena na tri godine zatvora… U zloglasnoj sekti NXIVM devojke pretvarala u seksualne robinje

0
443
Oglasi
Alison Mak, Smallville promo
Alison Mak, Smallville promo

Alison Mek, glumica iz popularne TV serije ” Smallville”, osuđena je na tri godine zatvora zbog učešća u zloglasnoj sekti NXIVM (u kojoj je bila i unuka princeze Jelisavete Karađorđević, Indija Oksenberg), koja se bavila krijumčarenjem, seksualnom trgovinom, iznudom, opstrukcijom i reketiranjem.

Glumica je osuđena pred sudom u Njujorku pošto je aprila 2019. priznala krivicu po jednoj tački optužnice za reketiranje i jednoj za zaveru, a očekuje se da će na izdržavaje kazne biti upućena 29. septembra, prenosi Reuters.

Pre nego što je je osuđena, Mek je nekoliko dana ranije u pismu svojih advokata napisala da izuzetno žali zbog cele situacije i da joj je saradnja s Kitom Ranijerijem, vođom ovog zloglasnog kulta osuđenim na čak 120 godina zatvora, bila najveća greška u životu.

HOLIVUD ISPOD RADARA… DA LI STE PRIMETILI OVE SKRIVENE PORUKE U BIOSKOPSKIM BLOKBASTERIMA?

Advokati glumice tražili su da ona ne dobije veliku zatvorsku kaznu nakon što je priznala krivična dela, kao i zbog činjenice da je naglasila da se izuzetno kaje.

Jedna od žrtava, Džesika Džoan, govorila je na izricanju presude i rekla da je Mek emocionalno manipulisala njom i na kraju joj naredila da “zavede” Ranijerija, uz obećanje da će time rešiti svoju traumu od prethodnog seksualnog zlostavljanja, a da se ona nije povinovala tom naređenju.

I druge “seksualne robinje” u ovoj sekti su tokom suđenja Alison Mek opisale kao neverovatno okrutnu osobu koja ih je zastrašivala i kažnjavala.

Sud je uvažio činjenicu da je glumica sarađivala u procesu protiv Ranijerija, i izrekao je kaznu nižu od 14 godina predviđenih saveznim zakonima, a takođe je saopštio da veruje da je njeno kajanje iskreno.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime