“Waco: American Apocalypse”… Na ovaj dokumentarac Amerika nije bila spremna

0
335
Waco American Apocalypse, plakat
Oglasi

Najnoviji Netflix dokumentarac, “Waco: American Apocalypse”, uznemirio je gledaoce koji ne znaju šta bi rekli o najnovijoj dokumentarnoj seriji striming platforme, koja uključuje dosad neviđeni materijal iz zloglasnog 51-dnevnog sukoba između federalnih agenata i teško naoružane verske grupe iz devedesetih.

Serija je “definitivni prikaz” jednog od najluđih američkih događaja, te istražuje šta se dogodilo u Teksasu 1993, kada se vođa kulta Dejvid Koreš suočio sa saveznom vladom u krvavoj 51-dnevnoj opsadi.

Glumica osuđena na tri godine zatvora… U zloglasnoj sekti NXIVM devojke pretvarala u seksualne robinje

Prva sezona do sada sadrži tri epizode, pod nazivom: “In the Beginning”, “Children of God” i “Fire”, i spaja mešavinu snimaka iz samog vremena uz intervjue s raznim uključenim akterima.

Rolling Stone piše: Ezra Miler na farmi punoj oružja drži maloletnu decu i njihovu majku, svi se plaše najgoreg scenarija…

“Waco: American Apocalypse” objavljen je kako bi se poklopilo s 30. godišnjicom nacionalne tragedije i nudi “ekskluzivni pristup” nedavno otkrivenom video-materijalu snimljenom u FBI-jevim kancelarijama za pregovore o taocima, otkriva sinopsis. Takođe uključuje i “sirove snimke vesti” koje nikada nisu objavljene američkoj javnosti, kao i snimke prisluškivanja FBI-ja.

Gledaoci koji su pogledali sve tri epizode već su se oglasili na društvenim mrežama kako bi podelili svoje mišljenje o najnovijem Netfliksovom dokumentarcu, a mnogi su bili ogorčeni zbog jedne “lude” i “odvratne” sagovornice.

Najmorbidniji album ikada… Snimio ga je jedan od najgorih serijskih ubica u istoriji – uz pomoć Beach Boysa

Keti Šreder je bila deo Korešovog kulta i od tada je žestoko branila vođu kulta u pogledu njegovih navodnih seksualnih odnosa s maloletnom decom.

– Ljudi misle da je seks muškarca s hrpom maloletnih devojaka zločin. I u konvencionalnoj mudrosti, ovo bi verovatno moglo da bude vrlo tačno. Međutim, to nisu bile maloletne devojčice jer se postaje punoletan s 12 godina. Sve su te devojčice bile odrasle osobe u našem sistemu verovanja – rekla je Šrederova u dokumentarcu, a njene reči razbesnile su gledaoce.

HOLIVUD ISPOD RADARA… Da li ste primetili ove skrivene poruke u bioskopskim blokbasterima?

“Jesam li dobro čuo? Ova Keti Šreder u novom Netfliksovom dokumentarcu je apsolutno odvratna. Brani Dejvida Koreša za seksualno zlostavljanje devojčica od samo 12 godina”, “Još neko gleda ‘Waco: American Apocalypse’ na Netflixu i želi da skoči kroz ekran i izlupa ženu u žutom?”, komentarisali su gledaoci na Twitteru.

“Gledam ‘Waco: American Apocalypse’ na Netflixu. Sedam minuta i moje prve misli su da bela Amerika nije zdrava”, još jedan je od komentara.

Pogledajte trejler:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime