The Trigger i Goatmare & the HellSpades 31. marta u Domu omladine Kragujevac

0
364
The Trigger i Goatmare & the HellSpades/ Photo: Dušan Svilokos Đurić
Oglasi

Horor punk i metal okršaj bendova The Trigger i Goatmare & the Hellspades održaće se u petak, 31. marta u Domu omladine Kragujevac.

The Trigger je sastav iz Beograda prepoznatljiv po mešanju drugih žanrova sa metal zvukom i autentičnom ženskom vokalu. Od osnivanja 2005.godine, objavili su tri studijska albuma i osvojili niz priznanja i nagrada.

Prvi period postojanja, u kom su klavijature imale važnu ulogu u zvuku benda, karakteriše uticaj elektronske muzike, ali poslednjih godina bend se okrenuo ka težem gitarskom zvuku koji često ima atmosferične i progresivne elemente.

Svesni ograničenja koje donosi rad samo na maternjem jeziku, sastav se posveti pripremi prvog izdanja na engleskom jeziku čije je snimanje završeno 2018. Početkom naredne godine, Trigger je potpisao ugovor sa renomiranom nemačkom izdavačkom kućom Massacre Records.

Novi album pod nazivom “The Time of Miracles“ objavljen je 26.jula 2019. Godine, a bend je aktivan na internacionalnoj sceni kao The Trigger.

Paralelno sa promocijom novog izdanja, petorka je započela rad i na sledećem albumu koje će takođe biti na engleskom jeziku, a uskoro će biti objavljen EP na srpskom jeziku.

Goatmare & the HellSpades/ Photo: Promo

Goatmare & the Hellspades je horrorpunk/rockabilly bend iz Panceva. Na sceni je od 2010. godine. imaju iza sebe popriličan broj izdanja i mnoštvo koncerata u Srbiji i inostranstvu, kao i veliki broj fanova.

Svaka pesma predstavlja zasebnu horror priču, a muzika kombinuje melodičnost i veselu atmosferu sa morbidnim i mračnim tekstom stvarajući kontraverzu i kontrast između lepog i odvratnog.

Svirka počinje u 21:00 čas, a vena ulaznice iznosi 500 dinara.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime